Kutyát mennyiért lehet elaltatni?
Figyelt kérdés
Meguntam már, se időm, se energiám gondoskodni róla, + még nem is olcsó a fenntartása. Elajándékozni nincs kinek. Humánus megoldást akarok neki, így gondoltam elviszem az állatorvoshoz altató inekcióra. Azt hallottam eléggé drága dolog, tud valaki infót mennyiért csinálja?2019. nov. 22. 05:00
22/39 anonim válasza:
En meg az ilyen egyedeket vinnem el altato injekciora mint ami te vagy, ennyi esszel es szivvel valoszinu a te eleted is csak szenvedes lehet
23/39 A kérdező kommentje:
Hát most mit háborogtok? Miért nem fogadtátok örökbe? Odaadtam volna ingyen.
2019. dec. 10. 15:18
24/39 anonim válasza:
Be lehetett volna adni egy menhelyre te fogyatekos .
25/39 anonim válasza:
Ha nem kamu provokatív kérdés, meghirdetted a Hard Dog Race gazdikereső csoportjában? Én nem tarthatok egy ekkora második kutyát a lakásomban...
26/39 anonim válasza:
De amúgy tényleg érdekel, hogy te ezek után simán képes vagy tükörbe nézni? Egy minimális bűntudatod sincs?
27/39 anonim válasza:
És végignéztem, ahogy egy egészséges, élni akaró lény szeméből kiloptad a fényt?
29/39 A kérdező kommentje:
Hiába próbálsz lelkiismeret furdalást okozni, nem tudsz. Mond te hogy tudsz tükörbe nézni, hogy örökbefogadhattad volna, de nem tetted?
2019. dec. 11. 16:19
30/39 anonim válasza:
Azért nincs kutyám, mert nem tudok megfelelő módon gondoskodni róla.
Évek óta álmodozok róla, de csak szenvedne. Ezt végiggondoltam és lemondtam róla.
Hinni szeretnék benne, hogy csak trollkodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!