Kutyát mennyiért lehet elaltatni?
Figyelt kérdés
Meguntam már, se időm, se energiám gondoskodni róla, + még nem is olcsó a fenntartása. Elajándékozni nincs kinek. Humánus megoldást akarok neki, így gondoltam elviszem az állatorvoshoz altató inekcióra. Azt hallottam eléggé drága dolog, tud valaki infót mennyiért csinálja?2019. nov. 22. 05:00
1/39 anonim válasza:
Ez nem humánus. Milyen kutya? Hol éltek?
2/39 anonim válasza:
Nem altatja el a doki se ha nem gyógyíthatatlan/szenvedő kutyáról van szó. +add be inkább menhelyre, onnan még van esélye normális gazdát találni.
3/39 anonim válasza:
Nem altatják el csak úgy. Én pár éve a német juhászomat altattam el. Nem azt az orvost hívtam ki hozzá, akihez jártunk, így ő nem tudta a kutya múltját, hogy mióta kínoztam előtte, hogy csak még egy hetet éljen, csak még egy hetet, még egy hetet. Amikor már üríteni sem tudott felkelni, bevittem a házba, kihívtam ezt a dokit, ő pedig részletesen kikérdezett előtte, csak ezután csinálta meg. 7000 ft- ot fizettem, ebben egy nyugtató és egy méreginjekció van benne. Kegyetlenül fájdalmas érzés fogni a kutyád fejét, miközben tudod, hogy éppen megölik. Inkább keress neki egy jó gazdát, te meg felejtsd el a kutyázást egy életre, nem neked való.
4/39 anonim válasza:
Hirdesd meg. Nem hiszem hogy képes lennél rá, csak azért mert esetleg a cukimuki kölyök kutya felnőtt. Nem tudom mit szóltál volna,a ha mondjuk kis korodban, mikor drága volt a pelus, a szüleid ezt mondták volna, hogy nincs energiájuk gondoskodni rólad és sokba is kerülsz
5/39 anonim válasza:
Nekem egy rokon halálakor a kutyáját simán elaltatta az orvos. A menhelyek tele vannak. Egy idős keverék pedig senkinek sem kell.
6/39 anonim válasza:
Azért te is nyugodtan megdögölhetnél, kedves kérdező! :*
7/39 anonim válasza:
Remélem megcsúszik a doki keze és neked adja be a T61-et. Mindenesetre szerencsére működik a karma, kívánom neked, hogy egy otthonba végezd majd, teljesen egyedül. ;)
8/39 anonim válasza:
A nem várt gyermeket is normális szülők örökbe adják, árvaházba, de NEM nyíratják ki! A kutyát is meg lehet hirdetni több tucat online felületen, biztos akad valaki, aki magához veszi. De ez nem humánus, hogy el akarod venni az életét, csak mert te meguntad.
9/39 anonim válasza:
Ahogy elöttem is írták, add be menhelyre. Ott még van esélye egy gazdit találni. Vagy hirdesd meg Facebookon, Jófogáson... hasonló platformokon!
Joga van az élethez!
10/39 anonim válasza:
Azt írtam, hogy ez igen randa troll kérdés.
Vajon miért lett törődve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!