Sűrűn hány a kutyám mitől lehet?
Mondjuk orvos azonnal, nem holnap...
Másrészt a fűevés arra utalhat, hogy rossz a gyomra, ég. Szóval a kajában keresendő a hiba.
Össze-vissza remélem nem etetsz, hol tápot, hol házi kosztot
Szerintem inkább valamilyen prémium tápra állj át, mert a barfot és az ilyen etetést nem mindegyik kutya gyomra bírja.
Mióta eteted így és mióta rossz a gyomra?
Valószínűleg sok a sava, volt hasonló nálunk is, az én kutyám emésztése is nagyon gyenge, semmilyen tápot nem bírt, utána főztem neki külön, aztán most barfozunk. A jól elkészített házi koszt sem ördögtől való, egyre több állatorvos is javasolja, csak a kálcium pótlására kell figyelni én tojáshéjport adtam neki a főtt koszthoz.
Én a barfos megoldást javasolnám, reszelt kígyóuborka kiegészítésnek a kajához, az természetes savlekötő, nekünk bevált. Illetve adhatsz neki embiot, probiotikumot, az is szokott segíteni. Lehet a cékla kicsit erős volt neki, én egy ideig reszelt uborkán kívül más zöldséget nem adnék és húsból is valami könnyebben emészthetőt.
Ettől függetlenül persze ha nem javul jobb ha látja doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!