Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Sűrűn hány a kutyám mitől lehet?

Sűrűn hány a kutyám mitől lehet?

Figyelt kérdés
Vasárnap vagy hétfőn evett füvet és hányt az utcán utána semmi baja nem volt.Majd kedden szintén csak ott már fájt a kis pocakja de reggelre mikor vittem volna orvoshoz elmúlt kedve jó volt játszott sétált evett szóval mindent. Ma még hazajöttem ugrált jutalomfalatot kért(de nem kapott) apukám levitte sétálni füvet evett majd megint hányt és most megint rosszul van morog a pocakja holnap viszem orvoshoz de addig is megszeretném kérdezni volt valakinek ilyen tapasztalata? Reggelire ma egyébként főtt húst kapott céklával és répával.

2019. nov. 21. 16:58
 1/7 anonim ***** válasza:
78%

Mondjuk orvos azonnal, nem holnap...

Másrészt a fűevés arra utalhat, hogy rossz a gyomra, ég. Szóval a kajában keresendő a hiba.

Össze-vissza remélem nem etetsz, hol tápot, hol házi kosztot

2019. nov. 21. 17:07
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem mindig én főzök neki. Különböző húsokat főzök neki és keverék hozzá zöldséget/gyümölcsöt.Próbáltuk a BARF-ot is csak nem igazán szerette a nyers húst ezért főztem neki. Min változtassak? Doki szerint teljesen jó ez az étrend de ezek szerint mégse
2019. nov. 21. 17:13
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
BARF vagy prey. Ha éhes, akkor megeszi.
2019. nov. 21. 17:15
 4/7 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem inkább valamilyen prémium tápra állj át, mert a barfot és az ilyen etetést nem mindegyik kutya gyomra bírja.

Mióta eteted így és mióta rossz a gyomra?

2019. nov. 21. 17:19
 5/7 anonim ***** válasza:
78%
Remélem főtt csontot nem kap!
2019. nov. 21. 17:22
 6/7 A kérdező kommentje:
Főtt csontot nem kap. 4 éve eszik így azelőtt tápos volt akármilyen szuper minőségűt vettünk neki nem hízott és aztán brutál módon allergiás lett a szárnyasokra is. Az orvos javaslatára elhagytuk a tápot majd elkezdtem neki én főzni(a zöldségeket/gyümiket nyersen eszi) a BARFot is kipróbáltuk a 4 év alatt de nem igazán szerette.
2019. nov. 21. 17:46
 7/7 anonim ***** válasza:
84%

Valószínűleg sok a sava, volt hasonló nálunk is, az én kutyám emésztése is nagyon gyenge, semmilyen tápot nem bírt, utána főztem neki külön, aztán most barfozunk. A jól elkészített házi koszt sem ördögtől való, egyre több állatorvos is javasolja, csak a kálcium pótlására kell figyelni én tojáshéjport adtam neki a főtt koszthoz.

Én a barfos megoldást javasolnám, reszelt kígyóuborka kiegészítésnek a kajához, az természetes savlekötő, nekünk bevált. Illetve adhatsz neki embiot, probiotikumot, az is szokott segíteni. Lehet a cékla kicsit erős volt neki, én egy ideig reszelt uborkán kívül más zöldséget nem adnék és húsból is valami könnyebben emészthetőt.

Ettől függetlenül persze ha nem javul jobb ha látja doki.

2019. nov. 21. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!