Van valakinek tapasztalata nagyon idős kutyus (16 éves lesz) altatásos műtétjével? Ti bevállalnátok a kockázatot, hogy esetleg meghosszabbítsátok az életét?
Köszönöm a jókívánságokat is!
Azóta már többet eszik, remélem picit visszaszedi a leadott kilókat, és általánosságban a kedve is jobb. Sajnos a tüsszögés, váladékozás még nem múlt el (bár szerintem azért javulgat), de erre azt mondták akár 1-2 hét is lehet, mire kitisztul a szervezete.
Mielőbbi gyógyulást a kutyusnak!
Szerintem ha tüsszög, ha nem, ezzel már ne gyötörjétek orvosilag!
Ha körbe-körbe megy a kutya az speciel nem demencia, hanem agyérprobléma. (agyérgörcs, agyvérzés, egyebek)
Nagyon ismerem az idős kutyák körüli problémákat (én írtam azt is, hogy nem kell tamponálni a fogát) mivel minden kutyám a kutyaéletkor legvégső határáig élt, így nagyon kevés az a dolog, ami nem ismerős.
A legjobbakat nektek!
Köszönöm! De azóta szerencsére jelentősen javult a helyzet, már csak reggel van egy kis prüszkölés, a váladékozás szinte teljesen megszűnt. :) Így a további gyógyszerezést megúsztuk, egyébként most is adtam neki mellé kaukázusi kefírt, ezt javasolták probiotikumként.
A körözés egyébként nála pont így néz ki, mint ebben a videóban(és a többi tünet is jelentkezik nála), van hogy kisebb körökben, vagy hogy nagyobbakban és nem állandóan, de sajnos gyakran. https://www.youtube.com/watch?v=bPR2vrnCeiY
Egyébként a gyógyszer, amit kaptunk rá az agyi oxigénellátást is javítja, a központi idegrendszerre és a keringési rendszerre hat. Mivel konkrétan a demencia, ahogy az embereknél az Alzheimer kór sem gyógyítható. Karsivan a neve, most váltottuk ki, mert nem volt készleten.
Nekem ő az első saját kutyusom, ezért is örülök, ha másoktól kapok néha segítséget, akik már megtapasztalták ezeket a dolgokat.
Köszi és minden jót neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!