Adta valaki bentlakasos kutyaiskolaba egy évesen a kutyáját?
Nem tenném, semmi képpen.
Ha kutyaiskolába vinném, akkor sem bentlakásosba, és nem akarnám hogy nélkülem képezzék. Hülyeségnek tartom az ilyet.
Mar az alassta a kutyam elott a tekintelyem,h hazhoz jott az oktato es o adott falatot a kutyamnak jutalmul 2 alkalommal. Utana semmit nem fogadott szot a kutyam. Csak rossz dolgokat csinalt es alig tudtam helyrehozni. 3 honapon at tanult dolgokat elfelejtette. Ujra tanithattam neki mindent. Agressziv lett velem az addig aranyos kutyam. Agressziv dolgokra tanitotta a rohadek. Amstaffrol beszelunk. Nem kockaztathattam kirugtam az oktatot.
Felejtos meg a hazhoz jovo oktato is. Nagyon vigyazz ilyesmivel. A kutya elott egy nulla leszel,ha nem te tanitod. Meg a kutyaiskolas kutyak egy resze is agressziv idegroncs lesz az ott ateltek miatt! Korom gabor tukor kutaiskola pl agressziv idegronccsa teszi a kutyad. Tapasztaltuk tobb kutyanal.
Ha a referenciája jó a kiképzőnek és valóban az utolsó időben veled együtt dolgozik, add be. Ennyi idő alatt nem fog a kutya elfelejteni, az biztos.
Vannak ismeretségemben kiképzők, akik jó pár kutyát így képeztek és, ahol a gazda képes volt betartani az ajánlottakat,működött a dolog.Volt, ahol éltek boldogan , volt, ahol időnként egy kis gazda-kutya ismétlésre visszajöttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!