Ti milyen kutya neveket tudtok ami ritka?
Figyelt kérdés
Valami olyasmi mint mondjuk a Max vagy ilyenek. Az h kan vagy szuka név az teljesen mindegy.2019. nov. 16. 20:43
11/18 anonim válasza:
Az én nj-om Alkony :)
Az amstaffom meg Dinnye :)
13/18 anonim válasza:
A miénk Bessy :) Eredetileg Mandulát (Manda) akartunk, de a korábbi gazdi olyan jó nevet talált neki, hogy egyből fel is hagytunk vele. Egyébként szuka.
Másik kutyusunk törzskönyv szerint Axel, nekünk Perec. Igazából maradhatott is volna az eredeti neve.
15/18 anonim válasza:
Az én kan vizslám neve Derby.Mi találtuk ki,és még nem hallottan olyan kutyáról,akit íg hívtak volna.
16/18 anonim válasza:
Nagyjából 20 éve hallottam egy érdekes nevet, egy nagyobb testű kutya viselte: Örvény.
17/18 anonim válasza:
Póni, Dzsordzs, Dzsordzsa, Tibi, Edwin, Fóka, Mucus, Mucóka, Pingvin, Dezső, Jácint, Ibolya, Tesó :)
18/18 Alex Fly válasza:
Takarodj. ("Gyere ide Takarodj!")
Vagy a Cirmi is elég ritka egy kutyának...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!