Mennyire veszélyes pici gyerekre ha férges a kutya?
Többieknek köszönöm a válaszokat! Mindenképp felhívom a gyerekorvost holnap, szerencsére rugalmas és hétvégén is hívható.
A másik....azért van nálunk a kutya mert egy tünemény, imádja a gyerekeimet és Ők is a kutyát! Úgy gondolom ez nem az Én hibám volt, amint észrevettem 1 órán belül már megkapta a gyógyszert. Az előző "gazdi" ki akarta tenni az út szélére mert azt mondta hogy a menhely nem fogadta és nem szórakozik vele
Könnyen elkaphatja a gyerek, de nem kell túlparázni. Gyerekorvos ad neki is megfelelő irtószert.
Illetve jó lenne tudni, milyen férgek ürültek a kutyából, mert a féreg fajtája sem mindegy.
Ürítéskor láttad a kutyagumit, vagy jóval utána? Nem lehet, hogy beköpte a légy?
Viszont ha pont láttad, hogy ürít a kutya, és már ott voltak a kukacok, akkor bizony férges.
Pont ürítéskor, a féreghajtó után kissé hasmenése lett, láttam még pár db-ot, de azok már nem mozogtak. Gyerekorvos azt mondta mivel tünetmentes a gyerek így nem kell neki gyógyszer, figyeljük a székletét.
Remélem rendben lesznek mind a ketten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!