Mennyire veszélyes pici gyerekre ha férges a kutya?
Figyelt kérdés
Egy ismerősünk ránkhagyta a kutyáját és mikor hozzánk került az mondta akkor kapott féreghajtót, mint kiderült ez nem volt igaz! Pár napja apró, kb. 1 cm-es kukacokat vettem észre a kutya ürülékébe, még aznap kapott féreghajtót. Mennyi idő alatt ürül ki a kutyából? Illetve nagyon aggódok, 4 éves a kislányom és állandóan szopizza az ujját, sokat simogatta, lakásban tartott a kutyus. Mire kell odafigyelnem?2019. nov. 15. 18:04
1/20 anonim válasza:
Könnyen kikezelhető. Általános tapasztalatok szerint a bélférgek javítják a szervezet immunműködését. Persze a kutyákat rendszeresen féregteleníteni kell és a gyerek székletét is rendszeresen ellenőrizni kell. Többet használ a gyerek lelki fejlődésére, ha kutya mellett nő fel.
2/20 anonim válasza:
Ne aggodj, egyáltalán.
Valószínű elkapta.
Hétfőn menj el az orvoshoz, és mond meg neki, hogy mi van.
Megelozeskepp, is adják neki a gyógyszert.
Csak egy darabot kell bevenni belőle.
Én is nagyon megijedtem annak idején, 3 éves fiammal rohantam az ügyeletre..
3/20 A kérdező kommentje:
Mármint úgy érted hogy valószínű elkapta a gyerek? :O
2019. nov. 15. 18:46
5/20 anonim válasza:
Mozogtak azok az 1 cm-es kukacok?
A hozád kerüléshez képest hány nap után vetted észre?
6/20 anonim válasza:
Nézd,ezt a homokozobol is elkaphatja.
Éjjel belemegy a kobormacska, vagy kutya...
Így simán elkapja.
7/20 A kérdező kommentje:
Igen, mozogtak
2019. nov. 15. 20:18
8/20 anonim válasza:
Egyébként teljesen mindegy, hogy mozogtak e, elég ha utána megnyalja a kutya a szőrét majd a gyerek cumizza az ujját.
9/20 anonim válasza:
Miért kell kisgyerek mellé kutya? Gyerekre vigyázni kell.
10/20 A kérdező kommentje:
9-es! Minek a Világra olyan mint Te vagy? A szüleidnek vigyáznia kellett volna!
Na? Visszanyalt a fagyi mi?
2019. nov. 15. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!