Miért fél a kutya a kajától?
Jutalomfalattal oktatom, rendesen megy is, de néha csak kiköpi és ugrál és mintha félne tőle eltávolodik ugrik egyet, megtámadja :D
Most adtam neki fogtisztító jutalomfalatot, vmi mentolos halacska formájú zöld izé... de úgy pattogott mint egy kecske és ki akart futni a világból tőle...
aztán lassacskán egyszer csak megnyalta, de még akkor is félt tőle, majd ráharapott és mostmár nyúzza
milyen kenu?
de hát zooplusról rendeltem, gondoltam csak szabad
Azt a játékot nyugodtan odaadhatod neki akkor is ha mentolos nem árt neki!
Az én kutyám meg szerette a negro cukrot, mindig szépen elnyalogatta, 16 évig élt, nem gondolom hogy bármennyire is ártana a mentol nekik...
A Hunter menta ízű snackjével könnyűvé válik a fogápolás. Ugyanis a fogápoló anyagokkal ellátott, természetes Peppermint Snack rágás közben tisztítja a fogakat. A mentaíz pedig emellett még friss, kellemes kutyaleheletről is gondoskodik. A Hunter Peppermint Snack segíthet a fogkő ill. a barna foglepedék képződésének elkerülésében.
Nem tartalmaz mesterséges ízesítő- & színező anyagokat
Ápolja a fogakat
Friss leheletről gondoskodik
Mentával készül
Nem sokáig kötötte le, kicsit megrágcsálta aztán már nem érdekelte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!