Milyen tápot ajánlanátok egy amstaffnak?
6 hetes, nem tudunk semmilyen allergiáról.
Olyan tápot szeretnék neki, ami egészséges, meg van benne minden szükséges vitamin, nyomelem, tápanyag, hogy a lehető legjobban fejlődhessen.
(Mielőtt lehurrognátok, mentett kutya. A szülei tk-sek, de a gazdái nem értettek hozzájuk, ezért az apa kutya már 3-at megölt, az anyjuk meg két hete elmarja magától őket. Nem tudnak mit kezdeni a gazdák a helyzettel, ezért sos elvihetőek voltak. Csak azért mondom, hogy ne kezdjünk felesleges vitába.)
6 hetes??
Legfőképp anyatejet javaslok!
Mi a francot keres nálad?
Ja, bocsi nem olvastam!
De a tápot akkor sem biztos hogy megeszi, lehet még tápszer kéne inkább neki, ha nem is mindig de kiegészítésnek.
A tápszer meddig javasolt?
És ha abba áztatnám a tápot? Akkor milyen táp legyen? És a későbbiekben? Valami egészségeset, mert két hétig bolti kutyakonzerv pépet kaptak tejbedarával.
Ezt olvasd el,h hanyszor eszik meg h szoktasd a szobatisztasagra.
Az en kutyam a tenyeszto nyers marhan nevelte fel kizarolag. Az osszes kutyajanak azt ad mindig. Sok kutyajavan. Ha neki tellik rendes etelre,akkor te is tudsz 8 hetes koratol csontos marhat zoldseget tojast filezett tengeri halakat adni.... nem tapot...
Mit takar az ,hogy csontos marha ?
Konkrétan melyik része ?
#8-as, tudom mi a nyersetetés, de az nem ennyire egyszerű, hogy csontos marha, nyers hal és tojás.
De amúgy én nem szeretnék barfozni több okból is.
Bár lehet, hogy az a legjobb a kutynak, de én a második legjobbat, egy minőségi, egészséges kutyaeledelt(száraztápot) keresnék számára.
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!