Ha spánielt tartok nem néznek homokosnak? Impotens vagyok, nincs nőm, már így is gyanúsnak tartanak.
Az imporenciáddal fordulj szakemberhez. Lehet rajta segíteni.
Melegnek (ahogy írod: “homokosnak”) lenni egyáltalán nem gáz. Ez olyan, mint a balkezesség. Van, aki ilyen. És?
(Ha már gáz-versenynél tartunk: impotensnek lenni SOKKAL gázabb, mint potens homokosnak. Csak mondom.)
Ha spánielt szeretnél, tarts azt. Ne más véleménye érdekeljen. Olyan kutyát tarts, ami neked tetszik, hozzád illik. Nekem németjuhászom van, és leszаrom, hogy más mit gondol.
A németjuhászt azért kevesebben szólják még szerintem,max a csípője/háta miatt, de tekinélyes fajta, cikizni nem mernének.
Ha egy spánielnek a legjobban megfelelő amit nyújtani tudsz, válaszd ezt a fajtát.
Kopasz nagydarab embereket látok yorkikkal, bichonokkal nap mimt nap. Le se szarják mit gondol más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!