Egy kutyát belehet "csapni"?

nem egyszerű egy kutyát átvágni!
szaglásuk, hallásuk és látásuk is kifinomultabb mint nekünk embereknek képesek érzékelni pl. a föld rezgéseit, a légnyomás ingadozást is
profi kis ragadozókról lévén szó egy betörő nem nagyon tudja őket kijátszani... főleg egy dobit nem

Lehet azt hitte, bediliztél, hogy a kertben osonkodsz, és nem akart zavarba hozni :)
Amúgy viccet félre téve, biztos lehetsz benne, hogy idegen nem fog tudni úgy beosonni, hogy ő ne vegye észre.

Nekem yorkim van. A legkisebb neszre is azonnal felébred az éjszaka közepén. Ha idegen jön hozzánk rögtön ugat.
Nem véletlenül mondják, hogy jó jelzőkutya, tényleg okos állatka:)

Nekem pincsim van és panelba lakunk. A pincsiről azt tartják jó jelző kutya :D Hát az enyém úgy horkol, hogy szerintem azt se venné észre ha atom támadás lenne kint. Így gondoltam de jól pofára estem :D Legutóbb mikor rokonoknál voltunk kertes házban még beszélgettünk 11órakor. Unokatesóm akkor ért haza munkából. Direkt lopakodott meg akart minket ijeszteni. Kapunál tök csendbe jött be a kinti két kutya sem ugatott. Aztán már nyitotta volna a bejárati ajtót mikor a kutyám felugrott és elkezdett ugatni nem tudtam mi baja. Jön be unokatesóm a kutya meg nem ismerte fel és ugatta ment volna neki minden baja volt :D Megyek ki felkapcsoltam a villanyt és rászóltam a kutyára bár addigra már Ő is észre vette, hogy nem betörővel áll szemben és rögtön átment hízelgésbe :D Amúgy barátságos még sose látta ennyire kikelve magából pedig már 2éves lesz.
Utána többször is kipróbáltuk ezt a lopakodás témát de otthon. Egyszer sem ugatott és szerintem azért mert mindig én próbáltam ki. Ha fekszik és félkómába van akkor is hiába lopakodok nem érdekli. Szerntem a Te kutyád is felismeri a Te mész. Egy idegennel kéne ezt kipróbálnod. Csak hát kérdés az tudsz-e neki parancsolni, hogy engedje el a betörőt.

Rád azért nem reagált, mert felismert. "Á, csak a gazdi hülyéskedik, azt hiszi átverheti a szimatomat." :)))
Az enyémek még a macska lépteit is meghallják, pedig ő aztán igazán tud osonni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!