Mit csináljak, hogy a kiskutyám ne nyüszítsen a távollétemben?
Figyelt kérdés
a 3 hónapos kutyusom egyfojtában nyüszit amikor nem vagyok otthon a szomszédok meg már falra másznak tőle :S pedig nem is sokat vagyok tával csak 4-5 órát álatalában annál nagyon ritkán többet. léccy segítsetek!!!!2008. nov. 17. 14:39
1/3 anonim válasza:
Adjál neki vmi játékot,rágcsálnivalót,amivel leköti magát!
Azért nyüszít a távollétedben mert unatkozik!
2/3 anonim válasza:
Szia. Nekem is csinálta ezt a kutyám. Amikor mi otthon hagytuk elé raktunk csipogos játékokat. Ő beagle. Mi ezzel megoldottuk a dolgot mert szeretett játszani.
Próbáljátok ki. Ha nem müködik akkor addig adjatok neki valami kemény dolgot amit rághat. Szerintem te ismered a kutyádat szóval valami olyat találj ki neki ami leköti.
Hagyd otthon egy kis idöre és ha nem ugat akkor nagy dicséret.
Remélem beválik a módszer majd ird meg hogy hogy haladtok.
3/3 anonim válasza:
Szia!
Ajánlom Jan Fennel: "Kutyapszichológia" c. könyvét!
Nagyon jó, érdemes kiolvasni, mert ezen kívül még sok másra is találhatsz megoldást benne!
Az egy kutyás biblia :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!