Bolhás a kiskutya (10hetes), egyből visszük orvosoz, de előtte lefürdessük bolha samponnal?
Orvos előtt le legyen fürdetve bolha írtó samponnal vagy azt majd eldönti a doki, hogy mi legyen a kezelés?
Azt olvastam, hogy bolhásan ne vigyük dokihoz... Tanácstalan vagyok
Semmi baj nem.lesz ha lefürdetitek . Gondolom kocsival mentek .
Legalább em ugrál annyi bolha a kocsiba de utána mindenképpen azt használjátok amit a doki javasol nektek.
Mikor viszitek orvoshoz?
Most fél tíz van, este. Holnap ünnepnap.
Fürdessétek meg a bolhaírtó samponnal, ahogy annak a használati utasításában le van írva.
Kis fokozaton meg is hajszárítózhatjátok. Utána még kb 2 óra hosszan melegben kell legyen.
Az butaság, hogy bolhásan ne vidd dokihoz. Számos állat pusztul el amiatt, hogy házi praktikákkal vagy netről rendelt csodaszerekkel próbálják kezelni. A bolha tulajdonképpen egy fertőzés, amit kezelni kell, és mivel a kutya pici, indokolt a fokozott elővigyázatosság.
Az viszont engem is érdekelne, hogy mikor viszitek? Van ügyelet a közeletekben?
Milyen helyről lesz az a kiskutya, hogy bolhás?
A "kedves" akárki, akinél van most a kicsi, szombaton vesz egy flakon Frontline sprét és lekezeli az összes ott lévő kutyát , akár felnőtt, akár kölyök.
A Frontline sprét már pár napos kortól lehet használni. Pontosan meg van adva, mennyi pumpálás kell egy adott méretre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!