Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csináljak ilyen melegbe a...

Mit csináljak ilyen melegbe a kutyámmal?

Figyelt kérdés
Nekem egy 15 éves tacsim van.Reggel és este is kiszoktam vinni őt de hiába.Fürdetni is szoktam.De úgy liheg mintha egész nap futna.
2010. júl. 17. 16:37
 1/10 anonim ***** válasza:
Ma már ezt megkérdezték..xd
2010. júl. 17. 16:43
 2/10 anonim ***** válasza:
Hideg innivalót adj neki,
2010. júl. 17. 16:45
 3/10 anonim ***** válasza:

előző vagyok.

Nem fejeztem be az üzim. :-D

Szóval hideg innivalót adj neki, napjában többször, és frisset. Tegyél elé egy ventillátort, élvezni fogja :-D

2010. júl. 17. 16:47
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi második te meg első kit érdekel hogy ma már kérdezték.
2010. júl. 17. 16:48
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a ventilátor egyáltalán nem jó. Nekem is megfájdul tőle a szemem. Úgyhogy óvatosan nehogy begyulladjon a kutyád szeme! Én a helyedbe vizes (hideg) törölközővel letörölném naponta többször.
2010. júl. 17. 19:30
 6/10 anonim ***** válasza:

Hideg vízzel azért vigyázni kell ám!Az én kutyám attól fázott meg a nagy melegben.Inkább langyosat kapjon.

Kicsit fújd be langyos vízzel,egy permetező(mondjuk kiürült,kimosott ablaktisztítós flakon segítségével.Amúgy meg ne aggódj,nem lesz baja,ha nem viszed hosszú sétára.

Persze hogy liheg,ő nem tud izzadni.Ez természetes dolog ebben a kutya melegben.

2010. júl. 17. 22:50
 7/10 A kérdező kommentje:
Ezeket mind tudom csak arra voltam kíváncsi hogy ti mit szoktatok csinálni ilyen melegben a kedvenceitekkel.
2010. júl. 18. 07:03
 8/10 anonim ***** válasza:
Tacsi keverékem van, egy régi lavórban mindíg van kint neki víz, abba szokott belefeküdni, ha melege van. Amikor eltörte, és száradt rajta a ragszasztó, akkor vizes törülközőt terítettem le neki, és ráfeküdt.
2010. júl. 18. 15:31
 9/10 anonim ***** válasza:
Engem elhiheted nem érdekel hogy a keresőt se tudod használni :)
2010. júl. 18. 21:47
 10/10 A kérdező kommentje:
Nekem is tacsim van és ezt már kripróbáltam de a törülközőre márt nem fekszikrá
2010. júl. 25. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!