Milyen táp lenne megfelelő és mit adhatok mellé?
Hát ez nem volt olcsó, kicsit több, mint fél kiló és 1250-et fizettem érte.
Egyébként nem én választottam. A doki mondta, hogy normális tápot állateledelesnél tudok venni, ott majd segítenek. Meg ő is mondta a royal canint meg még vmit, de már nem tudom, de mondta, hogy majd úgyis tudják, csak mondjam a korát, méretét. Szóval mondtam, hogy 4 hetes, 30 deka, most találtuk és a doki ide irányított. Ott meg épp csak ez volt, ami jó egy ilyen kutyának.
Szaftosból pedigree junior multipackot vettünk, amibe 45% hús van, meg főtt rizs és mindenféle vitaminok. Ráadásul a dobozon belül 4 változat, szóval elég változatos is.
Köszönöm amúgy a segítséget. Én csak megijedtem, mert nem volt még dolgom ekkora kiskutyával és nem akartam elrontani benne semmit.
Még egy kérdés, tuti elég 3x etetni? Mert tegnap 4x kapott és már hajnali 3-kor ordított, hogy éhes.
Vagy a táp lassabb felszívódású és tovább tartja jóllakottan?
Pedigreet? De jó b@meg...
Minek tart kutyát, akinek se pénze se esze rá?!
Nem. Egy négy hetes kutyusnak minimum napi 6x kellene ennie, sőt még éjszaka sem ártana.
Hidd el nekem, hogy az az alutasak egy katasztrófa. Ne azt olvasd ami nagy betűkkel az elejére van írva, hanem az összetevőket. Meg fogsz lepődni.
A Royal vagy a Happy Dog starter tápja elmegy. Mivel nem tudod mit kaptatok, sajnos nem tudunk segíteni. A lényeg, hogy a tejet hacsak nem kecsketej felejtsd el. Majd 6 hetes korban pl. adhatsz neki főt húst is.
Párom visszament megkérdezni, a táp neve: Applaws puppy small & medium breed csirke.
Jelent ez vkinek vmit?
Applaws az egyik legmagasabb hústartalmú tápcsalád ma a magyar piacon. Kiváló a beltartalom, az én véleményem szerint kicsit magas a fehérje arány benne, de ez egy jó választás amúgy.
Nem tudom miért érezhetitek büdösnek. De kinek mi a büdös ugyebár. Az adagolásra azért figyeljetek oda. többször kell ugyan ennie, de keveset.
"Minek tart kutyát, akinek se pénze se esze rá?!"
Tudsz olvasni? Idézek a kérdés kiegészítéséből:
"Hétfőn hajnalban a kocsim alatt találtam egy nagyon pici kiskutyát."
Kérdező, én esetleg elvinném a kutyust a kereskedésbe, hogy kóstoltassatok vele.
A száraz tápot ne keverd alutasakossal, az nem segít a hasmenésen, sőt, vízbe áztasd be vagy főtt hús levével (ne fűszerezd) öntsd fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!