Szerintetek melyik kennelből érdemes kutyát venni?
Figyelt kérdés
Bullterrierről lenne szó, és hát kinéztem egy párat, de nemtudom, hogy melyik lenne a jobb. Személyesen mindenféleképp megfogom majd nézni, csak ez lenne az első kutyám, amit tenyésztőtől fogok venni és hát nem vagyok benne jártas.
A válaszotokat előre is köszönöm!
2010. júl. 17. 12:56
1/6 anonim válasza:
A legjobb ha elmész mindenhova,beszélsz a kennelek vezetőivel,és úgy eldöntöd.
2/6 anonim válasza:
Én a Cosmopolitant választanám,ha anyagi gondom nem lenne.
Drágák a kölykök,de szépek,egészségesek.
3/6 anonim válasza:
Mindenképpen azt javaslom menj el mindegyik kennelbe amit kinéztél, beszélj a tenyésztővel, ismerd meg a kutyáit és utána hallgass a szívedre. amikor egy tenyésztő rajong a fajtájáért és a kutyái is érte ott a pont! Én is ezt tettem sok évvel ezelőtt és nem bántam meg.
4/6 anonim válasza:
Én, ha Bull Teriert akarnék venni, akkor a Cosmopolitan kennelt keresném meg. A kicsi biztos nem lenne olcsó, de gyönyörű kutyáik vannak.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igen nekem is nagyon szimpatikus a Cosmopolitan kennel, de még az Independent is. Csak hát még személyesen is nehéz dönteni. De semmiképpen sem fogom elkapkodni. Akinek még van esetleg személyes tapasztalata valamelyik kennelről, vagy csak tud ajánlani, annak még szívesen várom a véleményét.
2010. júl. 19. 14:29
6/6 anonim válasza:
háát...a tenyésztő úgyis fényezi a kutyákat csak.. tehát szerintem menny el megnézni a kutyusokat...és úgyis feltünö ha valamit nem türnek...figyeld meg jól a szülöket.. abból kiderül mi ragadt a kölykökre... vagyis.. még változtathatsz rajta..de lehet lassú felfogásúak..lehet gyors a felfogásúk... változhat ^^ sok sikert a kutyus választáshoz ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!