Kutya csontszilánkot evett?
Figyelt kérdés
Ma pörkölt volt az ebéd. Én nem ettem meg mert egy halom apró, éles csontszilánk volt benne (életveszély). Apámék mondták, hogy adjam ki a kutyának. Nem akartam, de végül nem mertem kidobni, mert ott voltak mellettem. Mennyire veszélyes? Próbáltam megmenteni, meg kiönteni a kaját a kukába, de nem engedték, szval hosszú story.2019. okt. 27. 16:46
1/2 anonim válasza:
Ez neked sem lett volna életveszély (egyszerüen hipochonder vagy), de a kutyának végképp semmi baja sincs ettöl.
2/2 anonim válasza:
A farkasból lett a kutya. Fogazatuk gyomor és bélrendszerük hasonló, szinte ugyanaz. Ragadozó állatok. Mit eszik a farkas? Más állatokat. Mi lesz ha a kutyusod elkap egy madarat? Megeszi csontostúl. Semmi baja nem lesz! Ezek a szövegek hogy kilyukassza a hasát ,meg nem szabad üregeset adni, ezek szar dumák. Az enyém kifossa a csontot, ennyi a baja ezért nem kap. Ha te lenyelsz egy csontszilánkot semmi bajod nem lesz gyomorsav szétmarja. Én egy műanyag villa fogát ettem meg. Élek. Nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!