A kutyám szőlőt evett, lehet-e valami baja tőle?
Veszélyes!
Szőlőmagot fog szarni, amit sajnos muszáj lesz összeszedned kizárólag a kisujjaddal. Fontos, hogy minden harmadik magnál nyald meg a kisujjadat, a végterméket pedig hagyd állni tömjén füstben teliholdig. Ekkor fűmentes földön pentagram alakban ki kell raknod a magokat, és nem lesz semmi gond :)
Én meg juszt is adok szőlőt, imádja, viszont nem eszi meg egészben. Félben kimagozva kapja a kis ínyenc.
Nem lesz semmi baja, hacsak nem kilónyi volt, mert akkor hasmenése lesz!
Elvileg vesekárosodást okoz, ismertem kutyát akinek leállt a veséje tőle (orvosi diagnózis).
Én gyerekként a kutyámmal ettem a szőlőt (na nem tonnaszámra), neki nem volt baja tőle. Lehet a mennyiség sem mindegy.
Kedves 6-os !
Ha megint lesznek gyerekeim , akkor mondom nekik, hogy ne nyalogassák a növényeket. :) Ellenben , ha lesz ez új kutyám és leeszi a szőlőt, hát akkor így járt. A mostani még "csak" 16 éves tacskó foxi keverék. Talán van még neki 1-2 éve. Egyelőre nem mutatja semmiféle betegség jeleit.
Remélem nem egy túltenyésztett angol buldogod van, ami szőlőmentesen is csak 6-8 évig él ?
De mesélj csak miféle ételeket szoktál enni ? Van bennünk mindenféle adalék ? Szoktál a gyerekeidnek is adni ilyeneket ?
Tudod mit jelent az a szó, hogy álszent ?
52F
Látszik, hogy itt még javarészt gyerekek osztogatják a százalékokat.
Térjünk vissza a kérdésre 20 év múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!