Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Megtépte egy kutya az enyémet,...

Megtépte egy kutya az enyémet, mit kell tennem?

Figyelt kérdés
Megtámadta egy nagyobb kutya az én kistermetű kutyámat. Külső sérülés nincs rajta, nem húzza egyik lábát se, viszont ha meg akarom emelni, akkor sír, nem engedi. Lehet hogy mégiscsak fáj valamije? Vagy csak a sokk? Mit kéne tennem? Itt a megyében nincs ügyelet, csak holnap tudom orvoshoz vinni.
2019. okt. 27. 15:39
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
És megtámadta.. ott voltál esetleg?
2019. okt. 27. 18:46
 12/12 anonim ***** válasza:
80%

1. Válaszoló vagyok kicsit pontosíthatnál a támadásról ... feltettél egy kérdést amire hátha kaphatnál "normális "választ ..igaz nem tudjuk meg gyógyítani innen . De éppen ezért kérdeztem mi történt pontosan, mert attól hogy neki ment egy másik kan , nem.fogja itt megtudni senki, hogy mi történt és nem.mellesleg azért is jó lenne tudni mert lehet történt már hasonló "támadás" más gazdikkal is és hátha többet tudnának segíteni ..

Zárójelben szeretném meg jegyezni ,ha az én kutyám lenne ilyen állapotban minden követ meg mozgatnék azért ,hogy eljussunk a legközelebbi ügyeletre . Ha pedig pénz szűkében vagy (nem a zsebedben szeretnék turkálni ) akkor inkább kölcsön kernék ,de rohannék a kórházba vele .

Majd azért írj mi.lett a kutyáddal ,mert nagyon érdekelne !

2019. okt. 27. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!