Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi az, ami feltétlen kell egy...

Mi az, ami feltétlen kell egy benti kölyök kutyának?

Figyelt kérdés

Tacskó lesz :)

Ezek már megvannak:

Pihe-puha fekhely, takaró

1 db kölyökjáték

2 db tál

Kaja

2019. okt. 26. 15:12
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
60%
Egy gerincműtétre feltétlen szüksége lesz. :)
2019. okt. 26. 18:54
 12/24 anonim ***** válasza:
62%
Sok pénz félretéve orvosi kiadásokra. Amúgy is kell oltásokra, rendszeres féreghajtásra, ivartalanításra, lehet kennelköhögése, megfázhat, lesérülhet szaladgálás közben, és ott a kockázat más bajokra, amiért nincs szűrve betegségekre.
2019. okt. 26. 19:45
 13/24 anonim ***** válasza:
88%
"1 db kölyökjáték" ---> egy???
2019. okt. 26. 20:13
 14/24 anonim ***** válasza:
76%

Első vagyok.

Milyen tápot vettél neki, mi a márkája?

2019. okt. 26. 21:52
 15/24 anonim ***** válasza:
82%

Tacskónál valóban nagyon fontos, hogy normális tenyésztőtől vedd, mert már nem egy tacskóbénulásos kutyát láttam, volt olyan amit sajnos el is kellett altatni. Az én egyik befogadott tacskómnak is vannak gerincproblémái és ha ellenőrizetlenül szaporítják őket, akkor ez a betegség sajnos nagyon gyakran fordul elő.

Amire nagyon oda kell figyelned, hogy a kutya nem lépcsőzhet, nem ugrálhat le-föl a bútorokra és nem lehet rajta semmilyen túlsúly, mert mindegyik növeli a gerincbetegség kockázatát.

Értem én, hogy sokkal olcsóbb szaporított kutyát venni, de én az elmúlt 2 évben 180-200 ezer forint körül költöttem a gerincbeteg kutyára, amiben benne vannak az orvosi költségek, gyógyszerek, étrendkiegészítők, rámpa építés és az enyém nem is bénult le teljesen (eddig)és még nem tudom, hogy a későbbiekben mennyi költségem lesz vele. A kisállatbiztosítás nem fedezi ennek a költségét, ugyanis az fajtabetegségekre nem terjed ki. Te fel vagy készülve erre a lehetőségre? Meg tudod ezt tenni anyagilag? Lelkileg vagy annyira erős, hogy végigcsináld ezt a kutyáddal? Orvostól-orvosig hordani, nézni, ahogyan húzza maga után a béna lábait, amitől kisebesedik a hasa, pelenkázni, saját kézzel kinyomni belőle a székletet és vizeletet, mert ezt ő nem tudja megtenni, vagy ellenkező esetben a folyamatos vizeletfolyás és székletürítés miatt takarítani utána. Megteheted azt, hogy otthon maradsz a beteg kutyáddal akár hetekig? Hordod elektromos kezelésre, fiziko- és hidroterápiára? Fizeted ezeknek a költségét? Ugyanis ezt kockáztatod.

2019. okt. 27. 08:06
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Milyen tálakat vettél? Ajánlott tapadókorongos tálat venni hogy a helyén maradjon, és mivel a kölyök kutyák szeretik felborítani a vizes tálat és gyakran pancsolnak mellső lábaikkal benne ezért érdemes alátétet is venni hozzájuk.
2019. okt. 27. 23:18
 17/24 anonim ***** válasza:
67%
Pár darab kutyapelus is jól jöhet amíg nem lesz szobatiszta.
2019. okt. 27. 23:20
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Látom rákérdeztek a tápra, igen ez is nagyon fontos hogy jó minőségűt kapjon pl. DaDo, Eukanuba, Royal Canin, Select Gold, Happy Dog, Belcando stb.
2019. okt. 27. 23:24
 19/24 A kérdező kommentje:
Kutyaszalámit esznek a jelenlegi gazdánál (idős nő)...
2019. okt. 28. 10:22
 20/24 anonim ***** válasza:
81%

Gratula... tényleg nem akarsz inkább egy garantáltan egészséges, jól tartott szülőktől származó kiskutyát venni?

Mármint akinek az anyját úgy is etetik, hogy képes legyen mindent megadni a kölykeinek az anyatejjel, és a méhében is jól fejlődjenek.

A kutyaszalámiban nincs benne minden, ami szükséges.

2019. okt. 28. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!