Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha ráfújok a kutyámra, akkor...

Ha ráfújok a kutyámra, akkor miért kezd el boldogan nyalogatni?

Figyelt kérdés
sok helyen kerestem már, de nem találtam rá választ. Kevés másik kutya csinálja ezt az ismerőseim elmondása alapján. Ha megfújom a nyakát/fülét/fejét, akkor azonnal utánam nyal, de nem csak egyszer-kétszer, hanem legalább 5-6-szor
2010. júl. 17. 06:57
 1/9 anonim ***** válasza:

nekem is ezt csinálja a kutyám, aztán elkezd ugrálni hogy játszunk és rágja a szőnyeget. tulajdonképpen énse tudom miért, de olyan ari ^^

16/L

2010. júl. 17. 07:00
 2/9 anonim ***** válasza:
az én kutyám is ezt csinálja,aztán ha erősebben fújok meg olyan mintha harapná a levegőt. Imádom
2010. júl. 17. 07:16
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen, tényleg olyan, mintha harapná :)
2010. júl. 17. 07:19
 4/9 anonim válasza:
Az én ismerősöm kutyáját meg zavarja ha ráfújsz. DE ő is harapja a levegőt.
2010. júl. 17. 07:29
 5/9 anonim válasza:
Biztos neki is melege van :)
2010. júl. 17. 07:44
 6/9 Akiteki ***** válasza:
100%
Valami reflex. Én a gyógyszert szoktam úgy beadni, hogy mikor benyomom a szájába, utána ráfújok. Ösztönösen kinyújtja a nyelvét és nyal egyet az orrán. Közben nyel és már lenn is van a tabletta.
2010. júl. 17. 08:01
 7/9 A kérdező kommentje:
Biztosan nem a meleg miatt csinálja ezt, mert 9 éves a kutyám, és kb. 7 évvel ezelőtt vettem ezt észre, télen-nyáron ezt csinálja.
2010. júl. 17. 08:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha én ráfújok az enyémre nem csinálja ez, csak sértődötten néz, mert nagyon utálja.
2010. júl. 17. 11:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem az egyik kutyám prüszköl tőle, a másik eltakarja az orrát, a hamradikat nem érdekli.
2010. júl. 17. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!