Megfogadtam, hogy amíg vannak idióta szaporítók és szerencsétlen sorsú kutyát sosem veszek kutyát, de most egy labradort szeretnék. A kezdetektől. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Eddig 14 idős/beteg kutyát mentettem meg életemben. De sosem fogynak el. Mindig sokan vannak, sőt egyre többen. Rossz embernek érzem magam, amiért mosolyogva sétálgatnék egy tenyésztős kutyával, a sok csóri gazdátlan között. Nagyon fáj ez az érzés.#börtön #kutya #szomorú #félelem #gyilkosság #szeretethiány #védtelen #utcai gyerekek #kényszerhalál
2019. okt. 18. 19:24
11/12 anonim válasza:
10-es, olvasd el még egyszer. Vannak kutyái, de mentettek, és az a dilemma, hogy tenyésztőtől szeretne kutyát.
12/12 anonim válasza:
A most lebukott gödi telep "mestertenyésztőként" aposztrofált tulaja madarakkal, kutyákkal foglalkozott nagy számban, ahogy a képek alapján gondolom. Nem lepne meg, ha kiderülne, hogy mindkét körben ismert volt, csak épp nem erről... Én lassan azon az állásponton vagyok, hogy megbízhatóbbnak tartom azt, akinél nincsenek minden évben kicsik, hagyja pihenni az állatait 1-2 évig az új pároztatás előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!