Bele számítsam a maradékot vagy a tápon felül adjam neki?
Csak este összeül a család vacsizni, és bár be van csukva az ajtó, de érzi az illatot, szerintem 2-3 kanál főtt kaja nem árthat.
Nem főzünk nagyon semmi extrát, illetve nem nagyon fűszerezünk. Pl ha húsos leves van, utána akkor tészta, ilyenkor egy kanál tészta meg egy kanál leves, kis levével, hogy szaftosabb legyen. Vagy ha hús van, akkor abból pár falat meg kis rizs hozzá vagy ha főzelék, akkor abból két kanál. Ilyesmi. Tényleg csak 2-3 kanál, csak nem tudom bele kéne-e számítani.
"Csak este összeül a család vacsizni, és bár be van csukva az ajtó, de érzi az illatot, szerintem 2-3 kanál főtt kaja nem árthat.
Nem főzünk nagyon semmi extrát, illetve nem nagyon fűszerezünk. Pl ha húsos leves van, utána akkor tészta, ilyenkor egy kanál tészta meg egy kanál leves, kis levével, hogy szaftosabb legyen. Vagy ha hús van, akkor abból pár falat meg kis rizs hozzá vagy ha főzelék, akkor abból két kanál. Ilyesmi. Tényleg csak 2-3 kanál, csak nem tudom bele kéne-e számítani."
Igazából nem értem, mire jó ez, mi értelme van.
Csak megzavarod vele a kutya emésztését, válogatóssá teheted, illetve ha netán olyasmit kap, amit nem ehetne, de nem tudjátok, bajt is okozhat.
Nincs szüksége erre, elegendő a normális táp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!