Vannak olyan emberek, akik a kutyával alszanak egy ágyban? Egyik ismerősöm mesélte, hogy náluk is ez van. Szerintem kamuzik, én még nem hallottam ilyesmiről.
Figyelt kérdés
2019. okt. 16. 14:23
11/14 anonim válasza:
Hát nekem nagy testű kutyám van. Bent tartom a lakásban, de azért ágyra nem engedem fel mert hiába tiszta a kutya szőrt így is állandóan takaritom mindenhonnan, el se tudom képzelni mi lenne ha felengednem az ágyra.
12/14 anonim válasza:
Velem alszik a két mentett kutyusom és a 3 cicám is. Én is sokat forgolódok. Este miután elalszok szoktak feljönni, gondolom megtanultak úgy helyezkedni, ahol nem rúgom le őket. Bár az elején ébredtem huppogásra, lehet leestek párszor csórikáim.
13/14 anonim válasza:
A nagy amstaffom velem alszik. Mindig felhivom az agyamra. Felemelhetetlen erzes,ahogy atolelem. Ot szeretem a legjobban a csaladban. Nem tudom elkepzelni az eletem ,h ne aludjon testkozelben a dragasagom.
Az elettarsam meg aludnon csak a sajat terfelen. :D
N
14/14 anonim válasza:
Utolsó: ez a baj az elvakult kutyatulajdonosokkal, hogy jobban szeretik az állatot, mint a saját párjukat ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!