Vannak olyan emberek, akik a kutyával alszanak egy ágyban? Egyik ismerősöm mesélte, hogy náluk is ez van. Szerintem kamuzik, én még nem hallottam ilyesmiről.
https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__10038178-ha-..
Amint látod, teljesen természetesen beszélünk róla.
Nálunk a kutya és a macska is az ágyban alszik velünk. Nem zavar, sőt, jó érzés.
Nyilván oltva, fereghajtva vannak, tiszták, nem sárosan ugranak be.
Megértem, akiknek taszító, de én a világ minden pénzéért sem zárnám ki őket a hálóból éjszakára.
Az én kutyám általában a padlón alszik el, de reggelre feljön az ágyba a lábamhoz, van, hogy gombócba gömbölyödik, van, hogy hanyatt vágva magát szétterül.
Kistestű, de nem miniatűr, 9-10kg. Sok helyet nem foglal, de nagy kárt sem tudok tenni benne. Én nem forgolódok álmomban, ezt viszont már a kutya előtt is tudtam.
Nekem még gyerekkoromban volt egy kis mopszom, aki éveken át, egészen a gimis koromban bekövetkező haláláig velem aludt az ágyamon. Volt saját fekhelye is, nappal ott aludt, de ha éjszaka lefeküdtem mindig felugrott hozzám. És volt, hogy ha pl.hosszabb időre lekuporodtam a kanapéra olvasni vagy tv-t nézni, ő felugrott hozzám és az ölemben aludt🥰 Persze rendszeresen fürdetve, ápolva volt.
A kutya nagyon tud ragaszkodni az emberhez, általános kifejeződése a szeretetüknek, hogy -feltéve ha megengedik nekik- a gazdival szeretnek aludni.
Most jelenleg nincs kutyám, de ha lenne/lesz, nem lesz baj ha felugrik az ágyamra.
Barátnőméknél egy nagy Cane Corso szokott az ágyban aludni. Általában úgy néz ki, hogy este mindenki lefekszik a maga helyére, emberek az ágyba, a kutya a kutyaágyba, de mire felébrednek már a lábuknàl szuszog a kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!