Egy kutyamenhely/állatmenhely önkénteskedése milyen? Ismertetek ott meg valakit?
Én a Noéban voltam 3-szor. Első pillantásra mindenki kedvesnek tűnt, de amint megvolt a "beiratkozás" teljesen magamra hagytak. Annyit mondtak hogy menjek az x helyre a kutyákhoz és foglalkozzak velük. Vagyis ott voltam 3-4 órán keresztül, és teljesen egyedül jákáltam a kutyák ketrecei közt. Semmit nem mondtak, annyit se hogy pl x kutyához ne menjek be mert harap. Vagy y-nál vigyázzak mert állandóan szökni akar.
Volt egy kuka a ketrecek közti folyosón, mentem oda hogy beledobjam az összeszedett kakit. Állt nem messze egy nő, végignézte ahogy beledobom. Majd után kiabált oda hogy abba a kukába szokták tenni a megfőzótt kaját a kutyáknak...
Én nem kötöttem hatalmas barátságokat, sőtt vannak kifejezetten unszimpatikus emberek, akikkel nem vagyok hajlandó együtt dolgozni.
A többiekkel formálisan elbeszélgetek, de sokszor van, hogy egyedül vagyok csak kint és csinálok mindent.
Alapvetően a kutyák miatt kezdtem önkénteskedni, szerintem csak úgy éri meg elkezdeni, ha ez a fő motiváció.
sajnos mindenhol ezvan
neked kell konyorogni ha segiteni akarsz.
nem csak kutya menhelyek hanem a vadmadarkorhaz is ezt csinalja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!