Elrontottam most valamit?
3 hónaposan került hozzám egy tündéri kiskutya (kan).
Én etetem,itatom,foglalkozom vele ,játszunk ,tanulunk a nap 24 órájában szerencsére mivel itthon dolgozom .
Anyukám fel szokott ugrani van hogy összevissza vagy dél elött vagy du. de mikor meglátja rám nem hallgat mint ha ott sem lennék,ugrál rá,nyalja falja ,ha szólok hozzá rám sem hederít mint ha ott sem lennék.
Ha el megyek otthonról és haza érek velem sose szokta ezt csinálni ,meg lát és inkább otthagy .
Nem értem el nála semmit ezek szerint ?
Normális ,nem idióta,bunkó kommenteket kérnék előre is köszönöm !
Akkor még írok egy két sort , volt ,hogy el kísértük ide oda , sírt ,nyüszített annyira ,hogy majdnem ki ugrott a kezemből többször is mikor meg kellett már fognom .
Annyra ugrál ,hogy nem hallgat rám egyszerűen .
Mennyi ideje van nálad? Kb másfél éves korukra komolyodnak meg a kutyák addig elég szeleburdik.
Nalunk is elég lassan alakult ki, hogy figyeljen. Ha sok az inger még mindig gondok vannak vele. Pl meglát egy kutyát stb.
Erősebben kell rászólni, vagy megragadni a grabancát és úgy megszidni, hogy a szemébe nézel. Nálunk a legütősebb szidás az, ha a hátára fektetem a kutyát (egyik se fáj neki)
Azt ne bánd, hogy rád nem ugrál. Alapból így kéne viselkednie. Anyukádra biztos azért ugrál mert ő olyankor agyon dícséri, szeretgeti és a kutya azt hiszi így kell viselkednie. Anyukáddal beszélj, hogy addig ne nézzen rá és simogassa meg amíg meg nem nyugszik. Így le fog szokni róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!