Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Találtam eg kutyát, hogy...

Találtam eg kutyát, hogy szabadulhatok meg tőle a leggyorsabban?

Figyelt kérdés

Találtam a 16-ik kerületben ma (július 16-án) egy kistestű (kb 10-15 kiló) hosszú fehér szőrű kutyát. Nem tűnik elhanyagoltnak, de ürülékes a hátsója és nem tudom, milyen betegségei lehetnek.

Van egy saját kutyánk, akinek még nincs meg az összes oltása, ezért veszélyesnek tartom az idegen kutyát. Megsajnáltam, nem akarom, hogy éhen haljon egyedül az út szélén, de nálunk nem maradhat. Kit hívjak?

2010. júl. 16. 09:03
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
39%
kérdező már ne is haragudj de ezel már akor kellett volna számolni mikor befogadtad és nem mikor már elhoztad!amugy meg ha lehet zárd külön vagy nem engeded hogy oda menyen a kis kutyád de ha leadod menhelyre akor az még szarabb mivel az eredeti gazdinak is fizetni e kell érte és ha épp akor nincs pénze akor váljon meg töle?hát szép..azt nem értem minek fogadtad be ha se doki,se a gazdit nem keresed és még arra is lusta avgy hogy a dokihoz elvidd!nem hiszem hogy ha találtad ak fizetni kellene érte de 1 nap alatt vagy röktön senki a büdös életben nem fogja elvinni
2010. júl. 16. 12:32
 22/33 anonim ***** válasza:
37%
jah ha a te kutyád koborolna és te meg keresnéd vagy akármi és ilyen ember vinné haza mint te akor te mit szólnál hozzá?ha pár napig sem hirdetbné senki?szerintem menny vissza hátha a gazdija rakot ki plakátokat csak nem pont ott ahol a kutya csavargott!
2010. júl. 16. 12:38
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mit nem lehet azon felfogni, hogy van egy SAJÁT kiskutyája, aminek nincs meg minden oltása, és összekapart az utcán egy kóbort, hogy ne üssék el, aminek az ürülékes hátsója jelentheti azt, hogy beteg. Ami lehet fertőző is. Érdekes, máskor meg itt okoskodtok, hogy a cipőjét se engedje megszagolni a kiskutyának, míg nincs meg minden oltása, most meg itt szidjátok, mert nem akarja egy ki tudja mit hordozó kutyát együtt tartani vele.
2010. júl. 16. 13:45
 24/33 A kérdező kommentje:

Már keresem a gazdáját reggel óta, plakáltoltam is és délután négyre megyünk az orvoshoz, ennyi eszem nekem is van. Én arra gondoltam, hogy ha mindezek ellenére nem találom meg a gazdáját és egy menhely sem fogadja be, de gyepire sem szeretném vinni, Na AKKOR MI A TEENDŐ? -.-"

Mert nálunk CSAK 3 azaz HÁROM napig maradhat. Többet nem és kész. És ha nem értitek meg, hogy a saját kutyám fontosabb, akkor no comment.

Aki normálisan válaszolt, annak köszönöm szépen. :)

2010. júl. 16. 14:06
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

ők Budapesten vállalnak kiszállást az állatokhoz:

[link]

2010. júl. 16. 17:37
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

Kiplakátoltad, elviszed chipet nézetni, egy kevés ideig ellátod, megmentetted a végzetes forgalom számlálástól.

Nem mindenki olyan lelkes állatvédő, állatbarát, hogy mini menhelyet csináljon a lakásából. Ha minden embertől CSAK ENNYI telne, már nem itt tartana az ország, ahol most tart!

Gazdát nem kereshetsz neki, hiszen 14 napig az eredeti gazda jelentkezését kell várni.

Egy megoldás van: Illatos út.

2010. júl. 16. 20:01
 27/33 Akiteki ***** válasza:
100%

Szerintem a kutyának a legjobb esélye van, ha az Illatos útra viszed be.

Ha az utcán fogja be a sintérkocsi, akkor is oda kerül.

Nekem van ismerősöm, aki ott találta meg az elveszett kutyáját.

2010. júl. 16. 21:33
 28/33 A kérdező kommentje:

Igen tudom, de ha a gazdája egy idős néni? Aki nem tudo internetezni, sőt még számítógépe sincsen? Az oké, hogy a fiatalabb generáció, egyből az internetet használja ilyen helyzetben. De ha a gazdája nem is ismeri az internet fogalmát? Akkor az illatosút a legrosszabb hely, ahova vihetem a kutyát... Amúgy még mindíg nem jelentkezett a gazdája, pedig tele plakátoztam a környéket.

Mondjuk lehet, hogy nem ártana leellenőrizni, mert amikor legutóbb plakátoztam, másnapra mindet letépték... Úgyhogy ma sem fogok unatkozni.

2010. júl. 17. 09:05
 29/33 A kérdező kommentje:
Nincs chip-je. Sajnos. :(
2010. júl. 17. 11:16
 30/33 A kérdező kommentje:
Meglett a gazdi. :)
2010. júl. 17. 11:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!