Találtam eg kutyát, hogy szabadulhatok meg tőle a leggyorsabban?
Találtam a 16-ik kerületben ma (július 16-án) egy kistestű (kb 10-15 kiló) hosszú fehér szőrű kutyát. Nem tűnik elhanyagoltnak, de ürülékes a hátsója és nem tudom, milyen betegségei lehetnek.
Van egy saját kutyánk, akinek még nincs meg az összes oltása, ezért veszélyesnek tartom az idegen kutyát. Megsajnáltam, nem akarom, hogy éhen haljon egyedül az út szélén, de nálunk nem maradhat. Kit hívjak?
Már keresem a gazdáját reggel óta, plakáltoltam is és délután négyre megyünk az orvoshoz, ennyi eszem nekem is van. Én arra gondoltam, hogy ha mindezek ellenére nem találom meg a gazdáját és egy menhely sem fogadja be, de gyepire sem szeretném vinni, Na AKKOR MI A TEENDŐ? -.-"
Mert nálunk CSAK 3 azaz HÁROM napig maradhat. Többet nem és kész. És ha nem értitek meg, hogy a saját kutyám fontosabb, akkor no comment.
Aki normálisan válaszolt, annak köszönöm szépen. :)
ők Budapesten vállalnak kiszállást az állatokhoz:
Kiplakátoltad, elviszed chipet nézetni, egy kevés ideig ellátod, megmentetted a végzetes forgalom számlálástól.
Nem mindenki olyan lelkes állatvédő, állatbarát, hogy mini menhelyet csináljon a lakásából. Ha minden embertől CSAK ENNYI telne, már nem itt tartana az ország, ahol most tart!
Gazdát nem kereshetsz neki, hiszen 14 napig az eredeti gazda jelentkezését kell várni.
Egy megoldás van: Illatos út.
Szerintem a kutyának a legjobb esélye van, ha az Illatos útra viszed be.
Ha az utcán fogja be a sintérkocsi, akkor is oda kerül.
Nekem van ismerősöm, aki ott találta meg az elveszett kutyáját.
Igen tudom, de ha a gazdája egy idős néni? Aki nem tudo internetezni, sőt még számítógépe sincsen? Az oké, hogy a fiatalabb generáció, egyből az internetet használja ilyen helyzetben. De ha a gazdája nem is ismeri az internet fogalmát? Akkor az illatosút a legrosszabb hely, ahova vihetem a kutyát... Amúgy még mindíg nem jelentkezett a gazdája, pedig tele plakátoztam a környéket.
Mondjuk lehet, hogy nem ártana leellenőrizni, mert amikor legutóbb plakátoztam, másnapra mindet letépték... Úgyhogy ma sem fogok unatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!