7 hetes francia bulldog kaphat rizst?
Sziasztok van egy 7 hetes kis francia bulldogom akinek hasmenése van es alig eszik
Amikor natur joghurttal kevertem a tapjat (royal cannon) akkor megette most viszont mar ugy se akarja csak a sima joghurtot enne meg de azt meg nem adok neki es azt olvastam hogy a rizs jo nekik hasmenesre. Adhatom neki siman vagy az tul nagy valtas es inkabb keverjem a tappal? De mi van ha a tapra allergias es amiatt van hasmenese. Illetve ma adtam neki fereghajto pasztat
Amiről a "tenyésztő" beszélt az a giarda ( "es valami egynyulvanyu fereg a baj amit egy gyogyszeres kezelessel meg lehet gyogyitani szoval semmi gond")
És amugy de, baromi nagy gond. Mert valószínűeg ez a probléma. Visszatérő véres hasmenés. Egy felnőtt kutyánál is okoz bajt, egy kölyköt viszont megölhet, visszamarad a fejlődésben ésatöbbi.
A legszebb az egészben, hogy baromira fertőző, te is simán elkaphatod tőle, és mivel elég sokáig életben marad, így hiba kap gyógyszert a kutya, ha nincs minden fertőtlenítve, kaki felszedve és társai akkor szépen vissza is fertőzi magát.
Úgyhogy fogd meg azt a kutyát és vidd el orvoshoz, mert a stressztől egy kutya se fosik véreset.
Zárjátok ki a parvót, és csináltass egy giardia tesztet. Aztán kösd fel a gatyád, és töltsd fel a pénztárcád a szaporítós bulldogod miatt.
Na, él még a kutya?
Vagy már a föld alatt csahol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!