7 hetes francia bulldog kaphat rizst?
Sziasztok van egy 7 hetes kis francia bulldogom akinek hasmenése van es alig eszik
Amikor natur joghurttal kevertem a tapjat (royal cannon) akkor megette most viszont mar ugy se akarja csak a sima joghurtot enne meg de azt meg nem adok neki es azt olvastam hogy a rizs jo nekik hasmenesre. Adhatom neki siman vagy az tul nagy valtas es inkabb keverjem a tappal? De mi van ha a tapra allergias es amiatt van hasmenese. Illetve ma adtam neki fereghajto pasztat
Csak nem vitted orvoshoz?!
https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__10104769-7-h..
Az utolsonak koszi a valaszt <3
Felhivtam es mondta hogy mar volt nekik is ilyen azt mondta a fereghajto miatt lehet most hasmenese par napig de ha utana is baj van akkor vigyuk orvoshoz es valami egynyulvanyu fereg a baj amit egy gyogyszeres kezelessel meg lehet gyogyitani szoval semmi gond
Szóval hiába írtam, hogy lehet, hogy parvo, nem vitted orvoshoz. :(
Igen, kaphat rizst. De, ne úgy készítsd, ahogy az embernek szokták, hanem főzd jóval pempősebbre és ne tegyél bele semmilyen fűszert. Keverj hozzá főtt natúr húst, meg esetleg reszelve egy kis almát. És kis adagokat adj neki egyszerre.
Vagy vízbe áztatva keverd hozzá a tápot, vagy inkább bele se tedd, ha arra gyanakszol, hogy attól lehet. Én inkább csak a rizses húst adnám.
Féregtelenítés után alapból hasmenésük van és nem halnak bele :)
Kapott oltast az ellen szoval az nem lehet
Es az nem is ilyen
Honnan tudod, hogy milyen? Hány kutyád pusztult már el parvoban?
Oltásból legjobb esetben is az elsőt kapta meg, parvo ellen még kétszer ismételnek, úgyhogy megnyugodhatsz, simán lehet halálos beteg a kutyád. De főzögesd neki nyugodtan a rizsát, ha ennyit ér az élete.
(Halkan jegyzem meg, hogy azt is dokival kellett volna megbeszélned, hogy milyen féreghajtót kapjon ennyire fiatalon, ez egy. Ha pedig ennyire súlyosan fertőzött, akkor az anyakutyától kapta el, tehát szimplán ebbe is belepusztulhat, nem is kell hozzá a parvo...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!