7 hetes francia bulldog szuka véres hasmenés?
Figyelt kérdés
Szisztok
Ma vettem egy 7 hetes francia bulldogot es nem evett ma miután elhoztam csak a reggelit még ott. Hasmenése van és a végén pár csepp vér jön ki húzza a fenekét mi baja lehet?
2019. szept. 25. 21:25
31/37 A kérdező kommentje:
Semmi problemaja a kutyusnak mar
2019. szept. 27. 11:36
33/37 A kérdező kommentje:
Uj volt neki csak a hely
Ez sok kiskutyusnal elofordul
2019. szept. 27. 12:25
34/37 anonim válasza:
A sima hasmenés igen, de nem a véres...
35/37 anonim válasza:
Szerintem ugyanaz: :/ https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__10109077-fer..
36/37 anonim válasza:
Tudtam... szerencsétlen kutya előbb egy pénzéhes féreg miatt embertelen körülmények közé, betegen születik, aztán egy tudatlan és lelketlen féreg miatt nem jut el orvoshoz. Esélye nincs meggyógyulni, lassan, kínok közt haldoklik harmadik napja. Rohadj meg, Kérdező...
37/37 anonim válasza:
Nálunk is volt ilyen . Pár napig 8 orankent panklav szirup es el is mulik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!