3 hónapos korában került hozzám egy csivava fiú. Első 1,5 hetben nagyon ügyesen, szépen jött velem sétálni de az elmúlt 4-5 napban le ül a kapu elé (jobbik esetben) és húz vissza, vagy pedig sír. Mi történt vele?
Normális válaszokat szeretnék kérni ,köszönöm!!
Direkt nem ráncigáltam se a pórázt se a hámot , eddig kutya baja sem volt , mondjuk elég félős tipus lent , össze futottunk egy másik kis termetű kutyával ,össze pisilte magát a félelemtől ,azóta azt a környéket el is kerüljük, nem megyünk arra még véletlen sem ,de a ház másik oldalán egy kutya se volt sohacsak a füves placc és az istenért sem akar lent maradni,el kezd húzni ,sírni és menekül föl az emeletre .Fönt a lakásban pedig nagyon virgonc mint eddig ,nem értem !
Legközelebb csak jövő héten tudunk dokihoz menni ,előbb sajnos nem ,hátha tud valamit tanácsolni ,mert én nem térek sajnos napi rendre .
Pedig a hatos válaszoló nagyon szépen összefoglalta a dolgot, sőt a stílusa sem kioktató.
Állatorvos ezzel nem tud mit kezdeni, ennek a problémának a megoldására kutyaovi, kiképző való, aki segít neked, a gazdinak abban, hogyan kezeld a kutyád félelmét, hogyan neveld a továbbiakban, hogy ne legyen szegény mindentől rettegő roncs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!