Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért kell ennyire utálni a...

Miért kell ennyire utálni a kutyatartókat?

Figyelt kérdés

A környékünkön állandóan kapom a megjegyzéseket, beszólásokat, hogy ne itt sétáltassak (itt lakom, muszáj kijönnöm meg bemennem!), miért ilyen ijesztő a kutyád, ugye nem bánt? Ő is most itt fog lakni? Stb...

Mindenhol kint a kutyát bevinni tilos, a házak falára "ne ide sz@rasd a kutyád" feliratok vannak írva.

Komolyan nem értem miért kell kiskorúakat is csesztetni ezzel (az vagyok én is).

Nagyon elkeserít és sírok miatta, már néha azon gondolkodom hogy megválok a kutyámtól.

2019. szept. 24. 18:48
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem tökre igazuk van azoknak, akik beszólnak neked! Én is utálom a kutyásokat, undorító, igénytelen emberek, akik akár a kutya után is esznek, mert láttam ilyet is, okádék egy dolog! 🤮🤮
2021. júl. 12. 09:20
 32/41 anonim ***** válasza:
91%
31, Bárcsak találkoznánk valahol. A kutyám szarát zacskóval együtt a torkodon nyomnám le a megnyilvánulásodért! De fogadok, te is az a fajta undormány vagy, aki a kölyke száján cuppog, miközben a gyerek olyan neveletlen, hogy a legtöbb ember szívesen visszarugdosná az anyjába!
2021. júl. 12. 10:54
 33/41 anonim ***** válasza:
0%

Hagyjad már magad, csak a pofád nagy, találkozni sem mernél. 🖕🏽😂

2021. júl. 12. 10:56
 34/41 anonim ***** válasza:
91%

33 Meglepődnél...nő létemre valószínű, hogy kicsit át tudnám rendezni az arcodat.

Gyűlölöm a hozzád hasonlókat. Te azért utálsz bizonyos embercsoportot, mert azok szeretnek valamit/valakit. De a fészbukon biztos ott virít a szivárvány a rusnya profilképeden, hogy az egész világ láthassa, te aztán elfogadó vagy!

Hát milyen féreg dolog ez, ebbe belegondolsz? Ha valakinek olyan a gusztusa, hogy kutya után eszik, akkor mi van? Téged ér valamiféle hátrány ezért, hogy azt érzed jogod van utálni? Nyomorult egy alak lehetsz, az egyszer biztos.

2021. júl. 12. 13:56
 35/41 anonim ***** válasza:
0%
Hát, erre nagyon ráfáztál ismét, mert nem virít semmilyen szivárvány a profilképemen, én abszolút jobboldali vagyok, szóval ez buktad, de nagyon. 🖕🏽🤣
2021. júl. 12. 14:40
 36/41 anonim ***** válasza:
0%
Nő létedre eléggé alpári stílusod van, olyan vagy, mint egy férfi, okádék. 🤮🤮🤮🤮🤮
2021. júl. 12. 14:42
 37/41 anonim ***** válasza:
52%
Na, de én le is zártam veled a vitákat, nem ereszkedek le arra az alsó szintre, ahol te vagy, van egy szint, ami alá nem megyek le, aztán puffogjál magadnak, csak nehogy megöld, bár nekem mindegy, hogy mit csinálsz, csak nehogy eret vágj, csak azért, mert merek utálni bizonyos embertípusokat! 😂😂😂😂🖕🏽🤣🖕🏽🤣🖕🏽🖕🏽🖕🏽😂😂😂
2021. júl. 12. 14:46
 38/41 anonim ***** válasza:
52%
Csak nehogy megöld magad*
2021. júl. 12. 14:49
 39/41 anonim ***** válasza:

38 Kezdj már magaddal valamit, te kis görcs. Amíg itt elbeszélgettél magaddal, azalatt én megúsztattam a kutyát a közeli tóban, és elmentem edzeni.

Mozdulj ki kicsit a gép elől, ne csak a seggedet hízlald a kisszobába, és menj, vegyél magadnak egy szótárt, nézd meg benne az alpári szót, aztán hasonlítsd össze a te stílusoddal (igen, azzal a foshalmazzal is, amit privátban rámokádtál), majd az enyémmel.

2021. júl. 12. 18:46
 40/41 anonim ***** válasza:

Erre is nagyon ráfáztál, mert mindennap szoktam edzeni, nincsen számítógépem. Nem én írtam azt, hogy a szart lenyomom a torkodon, ja, hát igen, amit privátban írtam, csak triplán kaptad vissza azt, amit te is adtál, ez ilyen, én nem kegyelmezek senkinek, legyen az nő vagy férfi, ha engem sérelem ér, akkor azt visszaadom. Te kötöttél belém, én csak a kérdésre válaszoltam, nézzél inkább magadba, mert oltári nagy gyűlölet van benned, amit rajtam akarsz levezetni, csak sajnálni tudlak. Na, de ennyi, én mint mondtam, lezártam a veled folytatott vitákat, hiába írsz ide, nem fogom látni, mert törlöm a válaszok közül ezt a kérdést, ennyi. Te is kezdj magaddal valamit, nyúlj magadhoz vagy nyalasd ki magad a kutyáddal. 🤣🤣

2021. júl. 12. 20:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!