Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek melyik az az...

Szerintetek melyik az az öleb/szobakutya ami nagy korába is olyan aranyos mint kicsinek?

Figyelt kérdés
2010. júl. 15. 00:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Törpe uszkár.
2010. júl. 15. 01:33
 2/8 anonim ***** válasza:
szerintem az összes. csakhogy példát is mondjak: yorki, csivava
2010. júl. 15. 01:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem havanesem van. Igaz még nincs egész két éves, de imádni való, bújós, játékos kiskutya.
2010. júl. 15. 06:26
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a Yorkit és a Westit azért szeretem mert felnőtt korukban is ugyanolyan szépek, babásak és játékosak mint kicsinek. Ha az ember egyszer vesz egy Yorkit vagy egy Westit függővé válik és soha nem akar más kutyát. Én teljesen oda vagyok értük. Annyira édesek:))

2010. júl. 15. 06:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Francia bulldog, cavalier king charles spániel
2010. júl. 15. 08:56
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

ha szereted, még fogatlanul, 3 lábbal, kihullott szőrrel is ugyanolyan aranyos..

egyébként is minden kutya cuki :) akár pici, akár nagy.

nekem csiviim vannak, meg keverék kutyus, szerintem a világ legédesebb kutyusai.

a csiviket meg még mindig állandóan minden második ember megakarja simogatni. (az más dolog, hogy nem mindig engedem, mert már unom :D)

2010. júl. 15. 09:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a mopsz! :)
2010. júl. 15. 10:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Minden öleb aranyos nagy korában is! Mondjuk nekem a kedvencem a shih-tzu :)
2010. júl. 15. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!