Akinek kistestű kutyusa van, az szokta ölelgetni (úgy, hogy fel is veszi és nem csak lehajol hozzá)? Milyen fajta?
Figyelt kérdés
2010. júl. 14. 23:58
11/14 anonim válasza:
a sok okosnak aki szerint egy kutyát nem lehet ölelgetni ill. (nyilván a kistermetűt) felvenni üzenem hogy gondolkozzanak el az "öleb" szó jelentésén
ugyanis ezek a társasági kutyák kifejezetten ölben tartásra lettek kitalálva és ölelgetésre szeretgetésre..
direkt erre lettek kitenyésztve sok száz/ezer évvel ezelőtt (kivételek vannak pl. yorki vagy westie)
12/14 audryenne válasza:
Havanesem van. Persze szoktam sokat simogatni, de nem ölbe venni szinte soha, ő sem igényli, soha nem szeretett ölben lenni.:)
13/14 anonim válasza:
persze feveszem és dédelgetem nem érdekel hogy van vagy 9 kilógramm .beagle a fajtája
14/14 anonim válasza:
HÁt nekem labradr keverékem van, de felmszik az ölembe és el is alszik pedig 30 kilo:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!