Husky kutyushoz tippek?
Sziasztok!
Tudom, hogy rengeteg információ van fent a huskykról, az oldalon rengeteg kérdést is elolvastam már, de szeretnék még tippeket, ötleteket, információkat és hasznos tanácsot kérni tőletek, husky tulajdonosoktól.
A kutyusról annyit, hogy novemberben fog megszületni és ha minden igaz akkor januárban kerül majd hozzánk. Kennelből vesszük. Eddig egy németjuhászunk volt, aki már elpusztult sajnos.
Tudom, hogy a husky még csak kicsit sem hasonlít a németjuhászhoz, nagyon sokat olvastam és informálódtam róluk, nem szeretnék felelőtlenül egy ilyen karakterű és mozgásigényű kutyust venni, nem lenne jó sem neki sem pedig nekem.
Ezért is született meg ez a kérdés, nagyon megköszönném, ha husky tulajdonosok írnának, főleg a neveléséről és az abból adódó nehézségekről, hasznos tippekről, kinek hogy sikerült ezeket a nehézségeket kiküszöbölnie.
És konkrét kérdésként pedig szeretném megkérdezni, hogy kutyasuliba érdemes-e járni huskyval és ha igen, hány hónapos kortól?
A válaszokat előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!