Ti beszeltek a kutyatokhoz?
En igen :D mindig hazaerek es mar kerdezem is hogy miujsag hogy vagy :D stb.
Meg amikor setalunk akkor is beszelek hozza, ti?
Én furának tartom amikor látom, hogy valaki beszél a kutyájához. Amikor hazamegyek, el is mondom ezt a macskámnak, és jót nevetünk rajta..
Na jó ez vicc volt.
Én is beszélgetek a macskámmal, sőt veszekszem is vele néha. Én veszekszek, ő meg visszafelselve nyávog nekem.
Bár nem értenek minket, de azt tudják, hogy hozzájuk szólunk..:)
Igen, ha otthon vagyunk. Ez amúgy hasznos is. A kutya figyel a gazdájára, és próbálja megérteni mit akar tőle. Ha az ember rendszeresen beszél hozzá, előbb -utóbb elkezd kivenni és megismerni bizonyos szavakat a szövegből. Lényegében magától megtanul néhány szót.
Nálunk például az olyanokat, mint "ki", "be", "vacsora", "séta", "fel", "le", "hol van?", "ki akarsz e menni?" magától tanulta meg, ahogyan beszéltünk hozzá. Már azt is tudja, hogy ő a kutya. Amikor beszélünk róla mindig felfigyel. A beceneveit szintúgy megjegyezte. Az előző kutyánk névről ismert minket. Lehetett neki mondani, hogy "menj Bálinthoz" és odament. Ezért hasznos, ha az ember beszél a kutyához, vagy az ő jelenlétében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!