A 7 hónapos kistestű kutyám most tüzel először. A nagytestű fiú kutyánkkal tudnak pározni?
Figyelt kérdés
2007. dec. 9. 17:24
2/7 anonim válasza:
Igen. Biztos láttál már tacskó-németjuhász keveréket...
3/7 anonim válasza:
Hát nálunk tacsi-rotveiler kiskutyák lettek... :) Furin néztek ki...rotveiler test rászerelve egy tacskó méretre +HATALMAS mancsok... XDXD
4/7 anonim válasza:
Engem aggasztana az, hogy a fiú nagyobb termetű.Nem fájdalmas neki ilyen nagy kölyköket megelleni?Nem tudom.De az tuti, hogy megoldják.....
5/7 anonim válasza:
Biztosan vigyaznek ra, hogy ne legyen nagytestú a kiskutya parja. A kolykei is elegge nagy testúek lesznek, es esetleg belehalhat a kiskutyusod az ellésbe.
6/7 anonim válasza:
első tüzelésnél nem szabad még bepároztatni őket.
és kistestü kutyáknál MINDIG kisebbnek kell,h legyen a fiú,különben nem valószinü,hogy tuléli a szülést.én inkább vigyáznék.
Egy Yorkis
7/7 anonim válasza:
Meg ne őrülj!
Se nagyobb tetűvel ne pároztasd, mert elpusztulhat az ellésnél, se 1. tüzeléskor nem szabad!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!