Mikor lehet vinni kölyökkutyát iskolába?
Figyelt kérdés
A veszettség elleni oltás után 3 nappal kezdődik egy tanfolyam, ahová szeretném mindenképp vinni, mert nagyon jó kutyasuliban van. A veszettség elleni érvényessége 21 nap. Így is vihetem? Nem találok róla semmi leírást sajnos.
Köszi a segítséget.
2019. szept. 9. 12:02
1/5 anonim válasza:
Célszerűbb lenne az adott iskolát megkérdezni.
2/5 anonim válasza:
Ha egy kicsit később kapcsolódsz be a tanfolyamra, akkor se maradtatok le semmiről. A kutyák úgyis különböző tempóban fejlődnek. De szerintem viheted. Kicsi a valószínűsége, hogy veszettséget kapjon a kutyaiskolában.
3/5 anonim válasza:
Valószínű, hogy viheted, de az iskolát kérdezd meg, hogy ők mihez ragaszkodnak.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
2019. szept. 9. 13:01
5/5 anonim válasza:
Én is arra tippelnék, hogy ezen nem problémázna a suli, de érdemes lenne felhívni őket. Nem csak ezért, hanem azért is, hogy egyáltalán várnak-e kölyökkutyát arra a tanfolyamra. Mert van, ahol ki van kötve, hogy x hónapos kor alatt nem, van olyan, ahol külön kölyökcsoport van és van, ahol vegyesen vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!