Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hány hónaposan lehet vinni...

Hány hónaposan lehet vinni egy kölyökkutyát először kiállításra?

Figyelt kérdés

És mit kell tudni a kiállításokról, hogyan zajlik egy kiállítás?

még soha nem voltam kiállításon, de most ki szeretném próbálni

2013. aug. 16. 15:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem beszélsz a kutyád tenyésztőjével? Segítség nélkül ne számíts sok jóra :)
2013. aug. 16. 15:41
 2/9 Jázi&Csenge ***** válasza:
100%

A kiskutyád tenyésztőjétől kérdezz, biztos segíteni fog mindenben, és gyanítom, hogy nagyon fog örülni, hogy ilyen céljaid vannak a kölyökkel. Ha mégsem így lenne, és nem számíthatsz rá, akkor tényleg nehéz dolgod lesz, de ha komolyan gondolod a dolgot, akkor hajrá, vágj bele, nem fogsz csalódni;) (Mondom ezt úgy, hogy egész életemben még csak egy kiállításon voltam...:D mindenesetre nekem már egy alkalom is elég volt, hogy beleszeressek a légkörbe, a sok szép és okos kutyába, az elszánt gazdikba, ebbe az egészbe).

A neten találsz hasznos oldalakat, a youtube-on sok érdekes videót, de ha el tudnál látogatni egy két kiállításra, kétségkívül az lenne a legjobb.

[link]

[link]

[link]

[link]

És persze a kutyusod fajtájának standard-jét is tanulmányozd;)

2013. aug. 16. 16:11
 3/9 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm!:D
2013. aug. 16. 16:18
 4/9 Jázi&Csenge ***** válasza:
100%

Ja, az első kérdésedre pont nem is válaszoltam:) Baby (minor puppy) osztályba 3 hónapos kortól lehet nevezni kiskutyákat, de ezt megtalálod a linkek között is (pl. a szabályzatban).

Egyébként én ennyit tudok csak mondani, de majd talán jön valaki tapasztaltabb, aki nem csak nézőként vesz részt kiállításon, és aki tud még neked tanácsokat adni.

2013. aug. 16. 16:22
 5/9 A kérdező kommentje:
köszi!:)
2013. aug. 16. 20:58
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Jól mondják, 3 hónapos kortól lehet nevezni, viszont fontos, hogy már túl legyen az első veszettség elleni védőoltáson, mert annak az igazolása nélkül be sem engedik.
2013. aug. 16. 23:33
 7/9 A kérdező kommentje:
De a veszettség elleni oltást csak 6 hónaposan kaphatja meg a kutya, nem?
2013. aug. 17. 22:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem. 4 hónapos korig meg kell kapnia az elsőt (a magyar jogszabályok szerint), fél évvel később pedig a másodikat. Ezután évente jönnek az ismétlőoltások.
2013. aug. 18. 08:48
 9/9 A kérdező kommentje:
oké, köszi!
2013. aug. 18. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!