Hogy viszonyulnak Balatonon, konkrétan Siófokon a szabadstrandon a kutyakedvencekhez?
Figyelt kérdés
Úgy tudom nem szabad bevinni,de én be szeretném csempészni.Persze a part egyik távolabbi szélére és nem a vízbe.Egy kistermetű kutyusról van szó.Tavaly láttam pl a fenyvesi strandon kutyát,nem szóltak érte,de mindenhol másképp állnak hozzá ezért kérdem pont siófokot.A szállásunk egy hotelban lesz,épp azért mert érdekes módon egy színvonalas helyre mehet veled az ebed,míg egy olcsóbb helyen állatot nem vihetsz.Van még fejlődni valónk.2010. júl. 14. 14:27
11/16 A kérdező kommentje:
Az előző komment nem az utolsó hozzászólónak szólt,azt csak most olvastam.Igaz hogy a kutyásoknak is van mit tanulni.Én Csak pórázon tartom a kutyust emberek között,és szigorúan magam mellett még úgy is.És nem telepednék le vele kisgyerekek mellé,ahogy írtam is a strand legszegletébe vonulnák vele.
2010. júl. 14. 15:47
12/16 A kérdező kommentje:
Még az utolsó hozzászólótól kérdezném hogy ez siófokon történt szabadstrandon?
2010. júl. 14. 15:50
13/16 anonim válasza:
Szia!
Bocsi csak most jöttem fel újra az oldalra.
Igen ez a szabad strandon volt és hozzá tenném hogy szerintem össze ebből nyaraló volt és külföldi és kint aszalták szegén kutyákat a napon illetve jobb estben napernyő alatt, pedig kicsit feljebb sétálnak tejesen jó elszeparált zöld rész van ahol szerintem a kutya is jobban érzi magát és nincs annyira szemelőt.
14/16 anonim válasza:
Siófok ebből a szempontból kib*szott rossz hely. Roh@dtul nem értem, miért van ez az undorító kiközösítése a kutyáknak. Mintha "kutyarasszizmus" lenne. Szívesen megnyitnák egy strandot, ahova CSAK kutyával lehet bejönni. xD A kutyák aranyosak, hűségesek, nem kritizálnak, és nevelhetőek. Nem úgy mint az ember, a legmocskosabb és önzőbb lény az egész világon.
15/16 anonim válasza:
utolsónak igaza van .. és én itt lakom .. évi 365 nap "rasszizmus"
16/16 A kérdező kommentje:
Kutyarasszizmus!!!HI-HI!A kutyám is rasszista,gyűlöli a macska fajt.Nincs rajta mit csodálkozni hiszen német fajta.A lányom németül beszél,német hagyományokat őrző iskolába jár,a sógornőm német beütésű,és kutyarasszista helyre megyek nyaralni.Stimmel minden.:)
2010. júl. 19. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!