Hogy viszonyulnak Balatonon, konkrétan Siófokon a szabadstrandon a kutyakedvencekhez?
tényleg van hova fejlödni ...
én siófoki vagyok, de ez a 2 hónap egy merő szenvedés ... a parton sétálni még 10-11 órakor sem lehet mert a kedves megértő turisták azért ordibálnak az emberrel hogy a kutya rájuk néz a poráz végéről
siófok belterületén ne is probálkozz, rád hivják a közterületfelügyelöt, 35e a bünti
menjetek széplak felső, zamárdi fele ... ott sokkal normálisabbak
Engem nem zavarna a kutya, mivel imádom a kutyákat. Legyen az kis- vagy nagy testű. Tök mindegy. Szabadstrand, elvileg bemehetne. Igaz én még nem voltam a kutyáimmal Siófokon szabadstrandnál nem tudom, hogy viszonyulnának hozzá. De lehet jobban elfogják tűrni az emberek mivel kis testű. Viszont biztosan lesz olyan is aki szól majd érte. Én bevinném a kutyámat (főleg ha nem is akarod bevinni a vízbe). De vállalnod kell a következményeit ha szólnak, vagy véletlenül bemegy a kutyus és azért szólnak.
Én a kistestű kutyámmal tavaly rokonoméknál voltam és ott a Körösön megkérdezdtem egy szabadstrandnál, hogy bejöhet-e a kutya. Simán beengedték (meg is lepődtem volna ha nem, mivel kb 100méterrel odébb meg simán bemehetett volna a kutya a folyóba szóval tökmind1) Igaz az én kutyusom fél a víztől (épp most dolgozunk azon, hogy ne féljen annyira, hogy majd itthon is tudjak vele a folyóhoz menni. Sajnos véletlenül beleesett szoktatásnál tavaly a Körösbe és azóta fél még a kádban is). Egyszer mondjuk beugrott a fürdőzők közé de mindenki csak nevetett rajta. Bár azon már a napozók annyira nem mikor kiszedtem a vízből és megrázta magát köztük :D Mindenki sikított a hideg víztől :D Amúgy nagyon kedvesek voltak az emberek velünk. De lehet ott lesz aki beszól majd. Sok sikert! 16/l
első vagyok:
siófok egy nagy, intoleráns gödör ... itt csak a turista a fontos, a helyi felfordulhat
ráadásul a kedves turisták azt hiszik hogy joguk van mindenhez azért mert itthagynak 20e ft-ot, többek közt a helyi lakosok életét kibirhatatlanná tenni
tisztelet a kis százalék kivételnek ...
Mi velencére vittük és elvileg ott is kintvolt, hogy kutyákat bevinni tilos megkérdeztük és beengeték (kistermetű) ÉS a strandon(szabad) ott volt még 6 kiskuya vízben és azon kívűl...Mi vettunk neki egy csonakot és abban vitük be oda ahol már nem volt ember nem kartunk senkit zavarni nem mindenki szereti a ktyákat. Engem azért nem zavar ha melletem fürdik mert azok a vaízek olyan koszosak a kutyát is fürdetni kell utána...
Az a baj, hogy nagyon sok gazdi ott a strandon végezteti el a dolgát a kutyával és még ott is hagya ne ezek a gazdik miatt van, hogy nem engednek be kutyát...:S nem értem miért olyan nehéz felszedni... Tisztelet a kivételnek.
Szia!
Mikor mi volt az első igazi kánikulai hétvégén többen is ott fürdették a kistestű kutyáikat engem személy szerint zavart mert oda vitték ahol több kisgyerek is fürdött és ebből szerintem lehetnek konfliktusok hisz a kisgyerekek kiszámíthatatlanok és némely kistestű kutyák is.
Én inkább olyan helyre szoktam vinni a kutyusomat fürödni ahol kevesen vannak vagy azt a megoldást választom hogy leviszem egyet fürödni kora délelőtt majd vissza a szállásra kertben jól el van nem is szívesen mozdul ki, utána késő délután még egy fürdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!