Kutyám füléből ilyen kosz jött ki? Szerintetek lehet valami baja?
Ma amikor Otodine fültiszitó oldattal kimostam a kutyám a fülét ilyen színű kosz jött ki. Zsebkendővel szoktam mindig kitörölni és ez jött ki belőle:
Itt vannak a képek:
Ez természetes vagy nem?
Ha rázza még a fülét, töröld ki újra. Lehet, még van benne tisztító folyadék.
Jövő héten, ha úgy érzed, jelzi, hogy gond van a fülével, meg kellene mutatni orvosnak. Ő sokkal mélyebbre be tud nyúlni a fülbe mintát venni.
Ha bevan gyulladva a füle akkor mik az egyéb tünetei a fejrázáson kívül?
Mert amúgy ma is nagyon jó kedve volt.
Futkározott,szaglászgatott, kapart stb..
Mindezt 8 évesen.
Nos, az én kutyámnak gombás lett a füle. Valószínűleg már elég régóta az volt. Mivel álló fülű a kutya, akkor vittem dokihoz, amikor már naponta többször kissé oldalra tartotta a fülét és néha meg is rázta bizonyos fejmozdulatoknál. Előtte szinte semmi jele nem volt, hogy gond lenne.Emellett semmi más jele nem volt, hogy baj lenne. Én nem szoktam szinte sosem a kutyáim fülét pucolgatni, mert általában valahogy mindig tiszták voltak.
Nem azt mondom, rohanj dokihoz vele. Akár hétvégén ismét használd a fültisztítót. Ha ismét olyan darabos jön majd kívülre a tisztításnál, ajánlatos a doki.
Ha jó orvosod van, egy sima fül ellenőrzésért nem fog megorrolni szerintem. Tudom, pénzbe kerül, de egy belenézés a fülbe, némi minta vétele vattával azért nem lehet olyan drága. Viszont előbbre leszel, mert vagy megnyugodhatsz, hogy rendben van minden, vagy kapsz iránymutatást , ha kell a kezelésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!