Kutyam megette a cipomet! Lehet baja? 18/l
Sziasztok!
Elobb felkelek a kinti orditozasra, es akkor mar kutyat is megsimiztem. Ekkor latom... a telitalpu nyari cipom pantjat, es a reszeit...
NEM AZ EGESZET ETTE MEG. Sot... igazabol ahogy megneztem, leginkabb a cipo gumi resze hianyzik alulrol + pant leszedve, de azok megvannak es az oldalan levo... kotel aut hiszem, csam vekony mint ami a macska kaparofan szokott lenni, na szoval az volt rajta, de azok darabjai is megvannaj. Egyedul a talp az, amirol azt hiszem, egy kis reszet a vekonyitottan megcsinalt sarok resznel leszedett es megevett. Lesz baja, vagy majd csak ki jon? :/
Hibakert elnezest, alig latok ki a fejembol.
Talpat utobb vettem eszre, miutan kidobtam, amikor tettem vissz a dobozba a lecsupaszitott cipomet. Kicsit truncsiztam a szemetben. Az egyik sarokbol fel centit harapott le kb a gumibol, az meg is van. A masikbol viszont nagyobbat, nehany centi, de az nincy meg. Nem vadtag gumirol van szo nehany mm. Sokkal inkabb volt tobb a telitalp reszbol, aminek szinten nem akadtam nyomara.
Lehet baj, vagy majd tavozik a termeszetbe? :/
A kutyák sok mindent megrágnak, lenyelnek.
Nagy részük szépen hátul távozik.
Figyelned kell a kutyádat. Ha rosszul érzi magát, öklendezik, vagy hány,kakálni akar, de nem sikerül, akkor szükséges az orvos, lehetőleg minél gyorsabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!