Klaki kérdése:
Segít az ivartalanítás? Tudtok tanácsot ajánlani?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Örökbe fogadtunk két palota pincsi kan kutyust. Lassan egy évesek. Sajnos elviselhetetlenné vált a civakodásuk. Félek már kárt is okozni fognak egymásnak. Egész éjjel marják egymást, már a szomszéd is szólt miattuk. Sokan azt tanácsolták, hogy az egyiket ajándékozzam el és meg szűnik a dominancia. Nem szeretném...2019. szept. 3. 16:21
1/12 anonim válasza:
Igen, mindenképp változtatni fog a vehemenciájukon. De kutyasulit is ajànlanék mellé.
2/12 A kérdező kommentje:
Én is ebben reménykedem, csak ha valakit kérdezek, két fajta választ kapok. 😥
2019. szept. 3. 16:37
3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ egyébként! 🙂
2019. szept. 3. 16:37
4/12 anonim válasza:
szerintem is segíteni fog az ivartalanítás. A kutyasulit (vagy legalább egy házhoz jövő kutyakiképzőt) én is hasznosnak tartom.
5/12 anonim válasza:
Az elsőnél ott a pont. Teljesen igaza van szerintem.
6/12 anonim válasza:
Igen, az ivartalanítástól le fognak nyugodni szerintem is. Nem kell elajándékozni egyiket sem. Le lehet őket nevelni a civakodásról. Én pl. nyakon öntöttem a kutyáimat egy vödör vízzel, amikor összevesztek. Később már elég volt csak megcsörrenteni a vödröt, hogy abbahagyják a púposkodást. Szólj rájuk erélyesen, és spricceld le őket, ha verekszenek. Az ivartalanítás sokat fog segíteni.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Nálunk a vízes megoldás és az eréjes rászólás sem segített, pedig párom hangja elég mély. Azóta beszéltem egy állatorvossal aki azt mondta, hogy sokat segít. Meg is beszéltük az időpontot. Remélem, hogy így maradhat mind két kutyus. Nagyon szeretem őket. 😞
2019. szept. 3. 18:44
8/12 anonim válasza:
Még annyit hozzátennék, hogy éjjelre valahogy nem lehet elkülöníteni őket?
9/12 A kérdező kommentje:
Pont ma beszéltem meg az egyik szomszédommal, hogy éjszakára elvállalja az egyiket míg ki nem lesznek ivartalanítva. Így legalább éjjel nem marják egymást. Deeeee, most ott tartunk, hogy szüntelenül ugatnak egymásnak át, már egy órája.🙈🙈🙈
2019. szept. 3. 20:14
10/12 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!