Hogyan éltétek meg, amikor a kedvenc kutyátok meghalt?
Szia, átérzem. Először is részvétem ( lehet jönni azzal, hogy ez csak egy kutya van ahol családtagnak számít)
Sajnos az első hetek ilyenek mindig eszedbe jut róla néhány kedves szép emlék, ezek nagyon fájnak eleinte idővel pedig egyre csillapodik.
Az én első kiskutyám 7 éve pusztult el a mai napig eszembe jut van amikor meg is siratom. Ez ilyen idővel enyhül meg nem is fogsz rá gondolni de addig erősnek kell lenned.
Ez valóban így van, sok idő kell, amíg már nem fáj!
Évek múltán már mosolygok ha eszembe jut, szép emlékeim vannak :), de az első néhány hét, néhány hónap nehéz volt.
Oszinte reszvetem! Valoban borzalmas, at tudom erezni! :(
Engem a legelso kutyam, egy nemet juhasz, halala viselt meg a legjobban, 16-17 eves voltam, amikor tortent, most 33 vagyok. Mai napig megvisel, gyakorlatilag egyutt nottunk fel, olyan volt nekem, mintha a testverem lett volna.
2x is megmentett egy nagy esestol, ami sulyos kovetkezmenyekkel jart volna nelkule, szamtalanszor zavart el kobor kutyat a kozelembol, 1x pedig elkergetett egy fiut, aki molesztalni probalt, amikor az iskolabol tartottam hazafele. (Meglatott, atugrotta a 160as keritesunket, odarohant, es elkergette.) Rengeteget jatszottunk, "birkoztunk" az udvarunkon.
Nagyon szerettem ot. Sosem felejtem el.
Amikor meghalt, iskolaba se mentem, csak sirtam egesz nap. Itt van elottem meg most is, ahogy ott fekszik elettelenul. Azt hittem, hogy nekem is itt a veg. Ures volt nelkule minden. Nem udvozolt tobbe, nem hallottam tobbe, nem fekudt az ajto elott. Szavakkal ki sem lehet fejezni, amit ateltem.
Az ido, aztan majd egy uj kiskutya enyhiti a fajdalmat vmennyire, de teny, ot sajnos sosem potolja.
Kitartast kivanok neked, kedves Kerdezo!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!