Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan éltétek meg, amikor a...

Hogyan éltétek meg, amikor a kedvenc kutyátok meghalt?

Figyelt kérdés
Egy hete halt meg a foxterrier kutyuskánk, 13 és fél éves volt, éjjel hasmenése lett, majd hányt, reggel elvittük az orvoshoz kapott inf.-ot, fájd.csillapitót, majd hazaengedték velünk. kb. fél óra múlva elment örökre. Azóta sem tudom felfogni, hogy nincs közöttünk, hiszen a lakásban volt, minden mozdulatát ismertük, imádtuk egymást! Most nem tudom csak azt, hogy nagyon kész vagyok és hiányzik! Mindenhol őt látom, mintha a hangját, járását hallanám, de sehol nincs, nincs, borzalmas! Sokat sirok nem tudom mikor tudom feldolgozni!
2019. szept. 2. 22:00
 1/6 anonim válasza:
100%

Szia, átérzem. Először is részvétem ( lehet jönni azzal, hogy ez csak egy kutya van ahol családtagnak számít)

Sajnos az első hetek ilyenek mindig eszedbe jut róla néhány kedves szép emlék, ezek nagyon fájnak eleinte idővel pedig egyre csillapodik.

Az én első kiskutyám 7 éve pusztult el a mai napig eszembe jut van amikor meg is siratom. Ez ilyen idővel enyhül meg nem is fogsz rá gondolni de addig erősnek kell lenned.

2019. szept. 2. 22:07
 2/6 A kérdező kommentje:
Biztosan igy igaz! Ő volt a második foxikánk 6 hét szünettel 28 éve volt foxikánk. Az első majdnem 15 éves v. a mostani pedig 13 és fél. Iszonyatosan hiányzik! Nagyon fáj, imádtuk, ő nem csak egy kutya volt, hanem családtag!!!
2019. szept. 2. 22:12
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez valóban így van, sok idő kell, amíg már nem fáj!

Évek múltán már mosolygok ha eszembe jut, szép emlékeim vannak :), de az első néhány hét, néhány hónap nehéz volt.

2019. szept. 2. 22:17
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Oszinte reszvetem! Valoban borzalmas, at tudom erezni! :(

Engem a legelso kutyam, egy nemet juhasz, halala viselt meg a legjobban, 16-17 eves voltam, amikor tortent, most 33 vagyok. Mai napig megvisel, gyakorlatilag egyutt nottunk fel, olyan volt nekem, mintha a testverem lett volna.

2x is megmentett egy nagy esestol, ami sulyos kovetkezmenyekkel jart volna nelkule, szamtalanszor zavart el kobor kutyat a kozelembol, 1x pedig elkergetett egy fiut, aki molesztalni probalt, amikor az iskolabol tartottam hazafele. (Meglatott, atugrotta a 160as keritesunket, odarohant, es elkergette.) Rengeteget jatszottunk, "birkoztunk" az udvarunkon.

Nagyon szerettem ot. Sosem felejtem el.

Amikor meghalt, iskolaba se mentem, csak sirtam egesz nap. Itt van elottem meg most is, ahogy ott fekszik elettelenul. Azt hittem, hogy nekem is itt a veg. Ures volt nelkule minden. Nem udvozolt tobbe, nem hallottam tobbe, nem fekudt az ajto elott. Szavakkal ki sem lehet fejezni, amit ateltem.

Az ido, aztan majd egy uj kiskutya enyhiti a fajdalmat vmennyire, de teny, ot sajnos sosem potolja.

Kitartast kivanok neked, kedves Kerdezo!

2019. szept. 3. 02:56
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Érdekes, hogy mindegyik munkatársamnak akkor veszett oda a házi kedvence, miután állatorvosnál jártak és persze jó pénzért!
2019. szept. 3. 13:48
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Részvétem! Több is elhunyt nekem. Mindnél belehaltam, majd újra összeszedtem magam, de sosem lettem az, aki eredetileg voltam.
2019. okt. 7. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.