Beteg a kutyám és az orvos se tudja, mi a baja. Minek lehetnek az alábbiak a tünetei?
Nagyon el vagyok keseredve, kérlek, segítsetek!
A 3 éves fajtiszta akita inum megbetegedett, nem tudni, mitől, hirtelen jött. Apukám vette először észre kb egy hete, hogy merev, nem igazán ismerte meg őt. Kiderült, lázas is. Azóta nem igazán akar enni, amit felírt neki orvos gyógyszert is nehezen tukmáljuk bele. Nagyon kedvetlen, levert, nem akar semmit sem csinálni, még a legkedvesebb ételeit is otthagyja. Vett tőle az orvos vért, a fehérvérsejtjeinsk száma rendben volt, de nem tudtak többet megállapítani, mert az iszákos orvos kiborogatta a vért és szennyeződött. Ezek a tünetek milyen betegség jelei lehetnek? Vagy hova vigyem, ahol tudnak rajta segíteni? Kapott antibiotikumot is meg immunerősítőt azóta.
Amúgy a hitetlenkedőknek. 1. A mi régi állatorvosunk is iszákos volt, oly mértékben hogy a rendelőben is ivott és akárhányszor ott voltunk áradt belőle a pálinka szag, azt hogy a rendelőbe is ivott onnan tudom hogy egy közös ismerősünk mesélte hpia amit 2 beteg között meg-meg húzogat.
2. Mikor terhes voltam, konkrétan az én vérmintáimat a kórházban nem hogy kiborogatták hanem elhagyták. Meg kelett ismételni a cukorterheléses vérvételt mert az összes kémcsövemet elhagyták és ezt kerekperec így szó szerint az arcomba mondták, hogy sajnálják de foggalmuk sincs hogy hova lettek a mintáim. Úgyhogy amit éppen a kérdező ír, egyáltalán nem lehetetlen szerintem, persze ettől függetlenül ki is találhatta, ezt már csak ő tudja fixen. De hogy a kérdésre is válaszoljak: Itt sajnos senki nem állatorvos, a leírtak alapján kb lehetetlen beazonosítani a betegséget, de szerintem ha valamelyikőnk állatorvos lenne még akkor sem lehetne kitalálni alapos vizsgálat nélkül. Idegrendszeri probléma is lehet, agyvérzés...egy biztos ilyen tünetek semmi jóra nem utalnak, nem valószínű hogy meggyógyul magától. Állatkórház kellene neki ahol felszerelt rendelő van csapattal, nem egy mezei állatorvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!