Fulldoklik a kutyám. Mi baja lehet?
Kedves Kérdező, #1 vagyok.
A kennel köhögés ritkán jár hányással és az egyébként is pár hétig tart.
A szívférges kutya viszont pontosan így csinál ahogy írtad, ezt a kutya évekig kihordhatja mielőtt jelentkeznek a tünetek. Miénk is szívférges volt, egy évig élt úgy, hogy diagnosztizálták nála. Köhögött és hányt, néha ez erősebben jelentkezett nála, néha kevésbé. A kicsit régebben mit jelent esetedben?
Kedves #1! Nekem a kutyusom volt kennelköhögéses, sajnos kutyasuliban 2x is elkapta, és mind a kétszer ilyen tünetei voltak. Igen, volt öklendezés is, aminek a végén általában nem jött fel semmi. Bár nekünk általában reggel és este volt jellemző a száraz, hurutos jellegű köhögés vagy ha sokat futkározott és kapkodta a levegőt. Az öklendezés pedig csak ritkábban jött elő.
Kérdező, szerintem érdemes figyelni a kutyusnál egyéb tünetekre is ha nem tudod még mi a baja, láz, étvágytalanság, levertség, vizelési/székelési gondok jelezhetik például a komolyabb bajt is. Biztosat nyilván csak a doki tud mondani, de én kennelköhögésre gyanakodnék.
Jobbulást a kutyusnak!
Köszi nektek ment a zöld, további válaszokat is várok még azért ha valakinek van ilyesmi tapasztalata:)
Köszi a jókívánságot is:)
Milyen fajta? Nem nyomott orrú?
Azok alapból ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!