Ki képes meg mérgezni egy ártatlan kutyát? Mit tehetek kutyámért utolsó pillanatokban?
Szegény kis tappancsomat megmérgezték csak mert szabadon van engedve.
Sosem bántott senkit még is a vénasszonyok ezt hiresztelték az utcánkban.
Miért kell szegény ártatlan kutyát megmérgezni? Szegényke senkit nem bántott , mindig is játszott hozzám bújt és ugrált rám, szeretett és én is szerettem.
Csak akkor ugatot ha az udvarra akart jönni valaki, de senkit sem harapott meg :( néha elment a mezőre szaladgálni mert nagyon szeretett szaladni a szabadban (láncon volt régebben) ritkán az utcán is sétált de tényleg senkit sem bántott) még is megmérgezték
Hát kívánom az ebédjébe annak azt mérget amit a Tapimnak adtak.
Még nem halt meg de nagyon rossz állapotban van. Minden egyes csontja látszik, be tudok nyulni bordája alá és percenként öklendezik/nyált hány ha feláll.
Szegénykém a házában fekszik ahol láncon volt ott volt mindig.
Most ott tölti utolsó napjait, már nincs kedve játszani ha hívom jön de nem ugy mint rég látszik hogy legyengült viszont ha szólok neki vagy közel megyek hozzá csóválja a farkát nagyon boldog és aranyos kutya!
Viszont szerintem nem sok ideje van
Mit tehetnék ami jó neki? Mit szeretnek a kutyák de nagyon?
Válaszokat köszönöm!
(Volt állatorvos de hiába)
Ha van Isten megbűnhődik minden ilyen ember!
Légy jó tappancs, a szívembe mindig élni fogsz
Szeretlek!
Ne találj ki olyat amit nem írtam le! Az állatorvos adott injekciót de semmit sem változott állapota sőt rosszabb lett és orvosságot is kapott minden nap.
Nem értem ha egy ember segítségért fordul miért kell kételkedni és piszkálódni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!